Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tükendikkkk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tükendikkkk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guldenergin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 232
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Guldenergin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tükendikkkk
    Gönderim Zamanı: 13 Ara 2024 Saat 13:02
Hocam 4 yaş 19 kilo kız çocuğu 2 yaşından beri oyun bağımlısı saklambaç bırakıyor top topu bırakıyor evcilik evcilik bırakıyor öğretmencilik biraz dinlen deyincede cep telefonu ve oyunları kaçırmamak adına yemek yemek istemiyor duş almak istemiyor sokağa çıkmak istemiyor en önemlisi uyumak bilr istemiyor wc ye bile son dakikada gidiyor çok yoruldum itiraz edince sinir krizi geçirip kendine ve bana zarar veriyor....arkadaşı olunca yanında benim istediğimi oynayacağız diye direniyor...tavsiyeniz le Atalay yörükoğlunun kitabını aldık ama çok etkili olmadı..yokmu bunun bi yolu bi sakinleşmesi asabi hallerini nasıl kontrol altına alabiliriz bilemiyorum pskiyatriye götürmeye karar verdim ama önce sizin fikriniz çok önemli 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118078
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2024 Saat 13:56
Babayı devreye sok! 
Veya: Gülse Birsel'in yazısını okuyun. 
"Ağzına sağlık Gülse Birsel" başlığı ile arayın.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Guldenergin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2024 Saat 15:38
Hocam atarax ile ilgili yazılarınızı okudum bizde bu huysuzluk ve öfke kontrolü için kullanabilirmiyiz...uyku iştah sorunumuz yok 4 yaş 19 kilo gündüzleri sakinleştirir mi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2024 Saat 17:18
Deneyin. Bir zararı olmaz, alt tarafı "allerji" ilacı yan etki olarak sakinleştirir. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Guldenergin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2024 Saat 00:05
4 yaş 19 kilo gündüz kaç mg verilmeli 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2024 Saat 10:15
Günde bir ölçek(5ml) verin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.