yoğurt |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
leyli
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 763 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 31 Tem 2024 Saat 19:35 |
hocam ayran ile yoğurt aynı anda tüketilebilir mi?
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116783 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Niye tüketilmesin??
Gene salağın biri bunun aleyhinde bir vecizemi zırvaladı? Ayran, yoğurt,peynir, süt bile aynı anda tüketilebilir. Hatta üstüne sütlü dondurma bile yenilir. Ben bildim bileli, Kaşar peynirli tost ve ayran beraber yenilir ve hiçbir şey de olmaz. LÜTFEN; "şunu yiyin, bunu yemeyin, şöyle yiyin" gibi zırvalıkları söyleyen doktorlara inanmayın, hiçbirini dinlemeyin. Bildiğinizi okuyun. |
|
leyli
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 763 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
süt de mi?
hocam şöyle bir olay oldu geçen hafta..gençten erkek bir arkadaşımız yoğurt yemiş ve yaklaşık 1 saat sonra üzerine süt içip yatmış.. gece rahatsızlanmış..midesine karnına kramplar girince ve dayanılmaz hal alınca acile götürmüşler...süt ve yoğurdun midede mayalandığını söylemiş doktor..krampların sebebil bu demiş.. resmen midende yoğurt mayalamışsın demiş..
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Süper cahilin teki! Mide asitinin sütü mayalayacak bakterileri anında yok ettiğinden bile haberi yok!
|
|
Emy
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 448 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ben 3 yaşındaki oğluma 2 yıldır yoğurt yedirir ,peşinden bir küçük biberon sütü verir yatırırım .Birşeyde olmaz
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Aynen öyle!
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|