Hgb degisikligi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Dobi
Üye Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 10 Tem 2024 Saat 13:19 |
Hocam size daha önce yazmıştım oğlumda lenf nodlari var aksiller bölgesinde siz açıklama yaptıktan sonra rahatladım çokta kurcalamadım ...ama enfeksiyon doktoru cocugu her kontrole götürdüğümde kan ultrasyon röntgen istiyor 15 gün öncede istedi sonuçlarda sorun yok bugün yine istedi ama 4 ay içerisinde o kadar çok kan aldılar ki cocugum delik deşik oldu size sorum şu 2 ay önce hgb si 13 son iki tahlilde 12 çıkıyor bu düşüş kan alımıyla ilgili olabilirmi .ayrıca tahlillerde referans aralığı 25 - 156 olan demir de oğlumun demiri 163 çıktı.. demir yüksekten hgb nin düşüşü normalmidir ..şimdiden çok teşekkür ederim
Düzenleyen Dobi - 10 Tem 2024 Saat 13:27 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116783 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Anlamayanlarla işim YOK!
Bulmuşsunuz tüccar bir doktor, dolandırılıp duruyorsunuz. Tabii ki, Hgb düşüklüğü kan alımları ile ilgili! Yazılarımı da sakın okumayın, benim başımı ağrıtın!!
|
|
Dobi
Üye Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Haklısınız özür dilerim hocam bu akşam tek isim sabaha kadar yazılarınızı okumak hersey gönlünüzce olsun..
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|