|
Baş ağrısı ve kulak çınlaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tülaya ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağu 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 May 2024 Saat 15:36 |
Merhaba bir süredir Ara ara başım ağrıyor diyor burnu zaten hep tıkalı genel olarak. Bir 10 gün önce 10 günlük bir antibiyotik kullandık kulağında sıvı var denildi o zaman mometixAQ burun spreyi ve lordes şurup da başladık.
2 gündür atesleniyor baş ağrısı ve kulakta makine çalışıyor gibi bir ses var diyor bugünde öksürük başladı. Ateşi Çok yükselmese bile başı çok ağrıdığı için Calpol veriyorum ama Calpol de sanki ağrıya çok etki etmiyor Ağrı devam ediyor şurupla Burun spreyini bıraktım dün akşam illiadin burun damlasına başladım. Ama kulaktaki ses ve baş ağrısı canımı sıkıyor kbb'ye gitmeli miyim bu şekilde geçer mi? Baş ağrısı neden olur? Geniz eti var bademcikler büyük ağız hep açık uyuyor Bunlar yapar mı? Teşekkürler |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|