|
Hepatit a aşısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deryaydn ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Oca 2024 Saat 13:25 |
Hocam 18 ay aşıları için sağlık ocağına gittik karma aşı ve oral çocuk felci aşısı varmış hepatit a yokmuş ellerinde. Epey bir tartıştılar önümde ikisini şimdi yapsak hepatit a sonradan olur mu acaba 1 ay sonra mı gelse anne hepsi tam vurulsa diye hemşireler bir türlü karara varamadı. Şimdi ikisini yapalım hepatit a aşımız yok istedik 2 3 haftaya gelir dediler siz 1 ay sonra gelin vurulun garanti olsun dediler ama ben gözümün önünde tartıştıkları için bir kere huzursuz oldum zor karar verdiler hocam üsteledim aslında bi sıkıntı olmaz dimi zor karar verdiniz dedim yo kyok bişi olmaz dediler iki aşıyı olduk hepatit eksik eve döndük. Kafam çok karıştı 1 ay sonra hepatit a olunca şimdi ikinci dozumuzu 24 ayda değil 25. Ay mı vurulmamız lazım arada en az 6 ay olmalıymış. Keşke önümde değil de kendi aralarında konuşsalardı iyice irrite oldum hocam biz kimlere kaldık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne bulurlarsa, yaptirsinlar!! Hepatit A asisi geldiginde, obur asilar olmayabilir. Degil 1 ay gecikme, 1 sene
sonra bile yapilabilir.
Iki asi arasinda en az 1 ay ARA olmasi sarttit! Bir tek Verem asisi, "Hucresel bagisiklik" ile calistigi icin, diger asilarla arasinda gun farki olmasi gerekmiyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|