|
Bebek hırıltı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DenizCihangir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 231 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kas 2023 Saat 11:16 |
Hocam 2 çocuğumu da sizinle büyüttüm. Ne kadar dua etsem az size. Kızim 8 aylık doğduğundan beri bi hiriltisi var, fakat bazen çok bazen az. Dönem dönem öksürük ekleniyor. Hırıltı çok artıyor. Bu durum en az 2-3 hafta sürüyor. Sonra hırıltı oluyor fakat azalıyor. O dönemlerde sıcak buhar, serum fizyolojik cold mix kullaniyorum. Hırıltı çok arttığında tedirgin oluyorum. Burnunu acsamda kesilmiyor,özellikle emerken . Bazen ses cigerinden de geliyor. Ateşi hiç olmadı. Ciddi bir sıkıntı olabilir mi? Çaresi nedir Hocam?Bu sebeple doktora hiç gitmedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117839 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen devam edin.
|
|
![]() |
|
DenizCihangir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 231 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Hastayken fazla ,ama hasta degilken de bu hırıltı var hocam. Sebebi nedir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117839 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yuzbin kere anlattim!!
Griplerde once su gibi olan akinti hastalik iyilesirken koyulasir ve hiriltilar baslar. Yazilarimi okuyun. Bilhassa, oncelikle; "Tesekkur ve 1 senelik tecrube" yazisini okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Hırıltı hiç gecmiyo hocam hastalık sonrası da var,sadece azalıyor. Ben bütün yazılarınızi okuyorum inanın. Hiriltisinin olmasigi zaman yok diyim. Kimi zaman az kimi zaman çok.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sicak su buhari yapin ve burnuna su cektirip sumkurtun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|