Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kendım ıcın
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kendım ıcın

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mekselina Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 261
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mekselina Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kendım ıcın
    Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2023 Saat 17:30
Kadır hocam selamlar 31 yaş bayanım yaklaşık 1 aydır karnımda. Sıslık ve gaz sıkayetım var hareketlıyım olmayan gobegım çıktı anlamıyorum dahılıye doktoruna gıttım ultrasonda gaz dışında bısey çıkmadı sadece douglasta az mıktarda sıvı var yazıyor.Bunun ıcınde kadın doğum doktoruna gıttım herhangı bısey yok mu ndıselenme dedı ama ıltıhap olabılır dıye tetradox adında antıbıyotık verdı dahılıye doktoru da panocer 40 mıde ılacı verdı baskada bısey kullanmıyorum ancak ıyılesemıyorum ben bu gaz için hangı bölüme gıdeyım hocam her yolu deniyorum ama psıkolojım bozuldu 😑
Yukarı Dön
flower123 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı flower123 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2023 Saat 22:58
hocam bu bayanin sikayetinin aynis gaz bende var.hicbiryere gitmedim saha size danisiyorum 
midemdeki sislik gaz gecmiyor nereye. gidelim? ne ilaci alalim?

Düzenleyen flower123 - 09 Eyl 2023 Saat 23:00
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118326
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2023 Saat 08:32
1- Probiyotik kullanıyorsanız; HEMEN kesin! 
2- Şeker, salata ve sebzeleri azaltın.
3- Günde 1 tane Festal (veya benzeri) draje alın. 
3 gün sonra sonucu yazın.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Eyl 2023 Saat 08:38
Yukarı Dön
flower123 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı flower123 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2023 Saat 18:06
sekerli gida derken tum karbonhideatlarimi keselim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118326
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2023 Saat 18:59
AZALTIN! 
Yukarı Dön
mekselina Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 261
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mekselina Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2023 Saat 22:37
İlacı kullandınız mı ? şikayetlerim devam edıyor bırde bunları deneyecegım 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.