|
Kendım ıcın |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mekselina ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2023 Saat 17:30 |
Kadır hocam selamlar 31 yaş bayanım yaklaşık 1 aydır karnımda. Sıslık ve gaz sıkayetım var hareketlıyım olmayan gobegım çıktı anlamıyorum dahılıye doktoruna gıttım ultrasonda gaz dışında bısey çıkmadı sadece douglasta az mıktarda sıvı var yazıyor.Bunun ıcınde kadın doğum doktoruna gıttım herhangı bısey yok mu ndıselenme dedı ama ıltıhap olabılır dıye tetradox adında antıbıyotık verdı dahılıye doktoru da panocer 40 mıde ılacı verdı baskada bısey kullanmıyorum ancak ıyılesemıyorum ben bu gaz için hangı bölüme gıdeyım hocam her yolu deniyorum ama psıkolojım bozuldu 😑
|
|
![]() |
|
flower123 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı flower123
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bu bayanin sikayetinin aynis gaz bende var.hicbiryere gitmedim saha size danisiyorum
midemdeki sislik gaz gecmiyor nereye. gidelim? ne ilaci alalim?
Düzenleyen flower123 - 09 Eyl 2023 Saat 23:00 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Probiyotik kullanıyorsanız; HEMEN kesin!
2- Şeker, salata ve sebzeleri azaltın. 3- Günde 1 tane Festal (veya benzeri) draje alın. 3 gün sonra sonucu yazın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Eyl 2023 Saat 08:38 |
|
![]() |
|
flower123 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı flower123
sekerli gida derken tum karbonhideatlarimi keselim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
AZALTIN!
|
|
![]() |
|
mekselina ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
İlacı kullandınız mı ? şikayetlerim devam edıyor bırde bunları deneyecegım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|