|
Mesane agrisi+idrarda kan +Pıhtı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
moon ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2023 Saat 02:59 |
Kadir hocam 39 yasinda 2 cocuk annesiyim.Icki yada sigara hic kullanmadim.Mesanede ağrı idrar yaparken yanma ve acı , kan ve bir seferlik pıhtı gelmesi üzerine ürologa gittim.Ultrosanla baktı tomografi istedi solda 1 tane sağda 2 tane 3×4mm taş var(5-6 yıldır aynı taşlar var).Kanalda yada mesanede yok ağrının sebebi bunlar değildir dedi.Pihti geldiği için sistoskopi yapalım dedi.10 yıl öncede yine benzer şikayetlerle (Pıhtı yoktu o zaman) gittiğimde yine yapmıştı sistoskopi iltihap var demişti.Bende bu sefer yaptırmak istemedim.Enfeksiyon baslangici olabilir ciprased ve buscopan kullan pihti tekrar gelirse gel sistoskobi yapalim dedi.İdrar tahlili wbc 6 rbc 27 hpf ery ++++150 ul leu + 25 ul.Ilaclari kullanmaya başladım mesanedeki ağrı yok ama bobreklerimde ağrı var bu seferde zaten az su içtiğimde yanlarda agrım oluyordu.Onceki mesajlara bakınca nitrit negatifse kullanmayın antibiyotik demissiniz antibiyotigi bırakayım mı.Sistoskobi yaptirmalimiydim.Mesane kanseri olsa ultrosan yada tomografide belli olmazmiydi.Hocam bana yol gösterin.
Düzenleyen moon - 31 Ağu 2023 Saat 08:09 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN Türk doktorlara inanmayın, DAİMA Nitrit'e bakın! (-) ise sakın Antibiyotik kullanmayın.
Kesinlikle taşa bağlı. Muhtemelen D vitamin seviyeniz çok düşüktür. Hemen 1 ampul Dvit3 için, 1 ay sonra tekrar için ve Aralık ayında tekrar ölçüm yaptırıp bana yazın. Sırf "Sistoskopi, Tomografi, US" yapabilmek için yapılan rezillikleri de görün artık!
|
|
![]() |
|
moon ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir hocam teşekkür ederim d vit alıp içeceğim hemen.Pihtı bariz kirmizi kanliydi yinede taş diye mi degerlendirirsiniz?
Düzenleyen moon - 31 Ağu 2023 Saat 14:01 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet!
İdrarda kan +Ağrı=Daima taş. İdrarda kan (Ağrısız)= Tümör.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|