|
Döküntü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
yavrusu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Nis 2023 Saat 18:44 |
![]() Kadir hocam merhaba. Oğlum 7 yaşında. Dün hafif ateşi vardı. Gece düştü. Boğaz ağrısı var. Yutkunurken boğazı ağrıdığı için su bile içmiyor. Sabah 1 ölçek dolven verdim. Kısa süreli boğaz ağrısı hafifledi. Boğazı çok kırmızı. Şuan alnı 37.1 derece. Yüzü bütün gün siyah gibi görünüyordu. Biraz önce döküntüleri fark ettim. döküntüler çok kaşınıyor. Boynunun altı, karnı, sırtı, yanları, kollarını büktüğü yer bu şekilde. İsilik mi bunlar hocam? Yoksa dolven yüzünden mi oldu? Sadece bir kere verdim. O zaman ateşi yoktu.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kizil!! Deposilin6-3-3 BIR DEFA vurulmasi yeterlidir.
SAKIN Turk doktor sacmaligi olan ek antibiyotikleri kullanmayin. Yarin, yataktan iyilesmis olarak uyanir. Streptokoklarla ilgili yazilarimi okuyun ve SAKIN Turk doktorlarinin soylecekleri hicbir seye inanmayin, ve dedikleri (baska) hicbir uygulamayi da yapmayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Nis 2023 Saat 18:48 |
|
![]() |
|
yavrusu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Kadir hocam dili bu şekilde
|
|
![]() |
|
Kadir hocam döküntüler el ve ayaklarda da başladı. İğneye ikna edemedim. Zaten acile gitsek o iğneyi yazacak Dr bulacağımız da garanti olmadığı için evde olan agumentin es antibiyotik hazırlayıp başladım. Sabaha arazlar geçerse kızıl deyip 10 gün antibiyotik devam edeceğim. Yok geçmezse size tekrar fotoğraf yollarım. Gece ışık nedeniyle el ve ayaklarını çektiğim fotoğraflar net çıkmıyor. Herşey için teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Kadir hocam söylemeyi unuttum aç olmasına rağmen ağızda pis koku yok.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Boğazı çok kırmızı. " demistiniz.
Bu yeterli.
|
|
![]() |
|
Kadir hocam merhaba. Augmentin es 7 gün kullandık. buzdolabına koymamıştım. Sayenizde antibiyotik kullanmadığımız için diğer ilaçlar gibi düşündüm. Buzdolabına koymak gerektiğini farkedince ilacı kestim. İğne yaptırmadığımız için sürekli tedirginim. Bu sabah da öksürmeye başladı. Elimde klamoks es var. Tedbir amaçlı vereyim mi? Oğlum 34 kg. Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|