|
kakada kan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Güler4343 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2023 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Güler4343
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nis 2023 Saat 00:38 |
http://www.hizliresim.com/etirv6t kanlı dışkı resmi
http://www.hizliresim.com/he95pt4 röntgen resmi Hocam merhabalar 5 ay 3 günlük 7600gr anne sütü ile beslenen kız bebek. Dün 2 yemek kaşığı tarhana çorbası içirdim bugünde saat 17 gibi ilk kakası kanlı geldi. Kan dışında başka bir şikayetimiz yok fotoğrafını ekledim. Hastanede bağırsak düğümlenmesinden şüphelenildi. Röntgen ultrason ve tahliller yapıldı. Problem olmadığı söylendi Birde siz değerlendirirmisiniz ? teşekkür ederiz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
" Hastanede bağırsak düğümlenmesinden şüphelenildi."
Gunumuz Cocuk doktorlarinin cehaletinin tipik bir ornegi!! Belliki bu konuyu "kulaktan dolma" ogrenmis... Halbuki bir kitap acip okusa idi: 1- Barsak dugumlenmelerinde, oncelikle KUSMA oldugunu 2- Yasina gore, 600gram fazla olmasi; asiri beslenmeye bagli barsak kanamasi oldugunu gosterdigini. Gosterir. Ayrica: 1- Bu gibi bir bebekten, kakada kan var diye; Rontgen ve US istenmesi, cahillik degil dolandiriciliga girer! 2- Kilo fazlasi olan bir bebekten, bu tahlillerin istenmesi cok sacmadir. 7 kiloda, 600gram fazlalik, 70 kiloda, 6 kilo fazlalik gibidir. Az yedirin, gunde 4 ogunden fazla yedirmeyin, duzelir. Keske gitmeden once yazsa idiniz.... Sizi bir suru masraftan ve bebege eziyetten kurtarirdim!
|
|
![]() |
|
Güler4343 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2023 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Güler4343
Kan çok olduğu için bizde endişelenip hastaneye koştuk hemen hocam. Yazmayı unuttum röntgeni görünce çocuk cerrahı lahman isteyip röntgeni tekrarlamıştı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Asiri yedirildigi icin; barsaklari gidalarla dolu!!Barsaklara asiri yuklenme oldugunda da kanamalar olur!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Güler4343
Tamam hocam içimiz rahatladı teşekkür ederiz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|