Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alerjik rinit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Alerjik rinit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Eceyuksel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 166
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eceyuksel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Alerjik rinit
    Gönderim Zamanı: 06 Nis 2023 Saat 15:09
Kadir hocam merhaba. Oğlum 3,5 yaşında. Ablasi 8 yaşında okuldan dolayı bu sene çok fazla hasta olduk. Kızım ilaçsız ayaktan atlattı. Sizin bilgilerinizle büyüdü. Her mesajınızı okuyorum ve form yazılarınızı da okudum. Şöyle bir durum var kızımda uzun zamandır sabahları burun tıkanıklığı burun kaşıntısı ağız kokusu göz altları mor doğduğundan bu yana hatta. Genzinde kaşıntı hissi mevcut. Evde deloday şurup vardı 4 gündür onu veriyorum. 
Oğlumda eylülden bu yana sürekli boğazını temizleme hissi kirpik diplerinde çapaklanma ağzı açık uyuyor ara ara horluyor. Dün alerji bölümüne randevu aldım alerjik dedi ikisinede. Deloday şurup K-allexin burun spreyi önce size sormak istiyorum kullanmalımiyim. 
Ayrıca hocam ben iliadin damlayı hasta olduklarında 3 gün kullanıp 1 gün ara vererek baş hafif aşağı olacak şekilde kullanıyorum doğru değil mi kulak ağrılarında kulaktan veriliyor. 

Düzenleyen Eceyuksel - 06 Nis 2023 Saat 15:17
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118343
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2023 Saat 18:50
SAKIN DEloday veya hicbir Allerji ilacini vermeyin!!
1- Bu grup ilaclar, solunum yolu akintilarini koyulastirir ve hiriltilara sebep olur, ondan sonra da cocugunuza,
Astim tanisi koyarlar!! "Sahtekarligin 3 Safhasi"  yazimi okuyun. 
2- Orta Kulak baslugundaki sivi da koyulasir, "Glue" tabir edilen kivamli akintinin da cerrahi olarak alinmasi
 icap eder. 
Kulak agrisi oldugunda, Iliadin'i SAKIN KULAGA DAMLATMAYIN!!! Yazilarimdan boyle mu anladiniz???
Anlamiyorum yani, daha NASIL ANLATSAM!!! 
Sirt ustu yatar durumda, her iki BURUN deliklerien ikiser damla yapilacak ve her bir tarafa damlattiktan 
sonra bas o tarafa cevrilip 2 dakika bekletilecek. 
Bunu dahi anlayamayanlar icin:
Misal: Cocugun Sag burun deligine damlattiktan sonra bas SAG tarafa cevrilecek. 

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eceyuksel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2023 Saat 19:27
Evet hocam aynen anlattığıniz gibi burnuna damlatıp başını sağa sola çeviriyorum doğru yapıyorum.cocuk Dr u iliadin kullanma alerjiyi tetikler diye anlattı acaba yanlış mı yapıyorum diye tereddüt ettim 

Düzenleyen Eceyuksel - 06 Nis 2023 Saat 19:31
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2023 Saat 00:09
Assagilik sahtekar!!! Kasten yalan soyluyor ki, is uzasin da kendine is(ler) ciksin! 
Nereden bulursunuz boylelerini, hayret. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eceyuksel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2023 Saat 17:55
Sütü kesmemi söyledi hocam gece yatarken verilen süt geniz akıntısı ve refluye sebep olur süt faydalı bişey değil hiç vermeyin midesini boşuna dolduruyorsunuz çocukların dedi hocam. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2023 Saat 18:45
Tipik sahtekar Turk doktoru!! Bu pustlar kendi cikarlari icin her turlu yalani soylerler!! 
Bunlar o kadar assagilik, sahtekar ve korkak  yaratiklardir ki, bunca hakaretlerime bile ses cikaramazlar. 
Dunya da bir tek Turk cocuk doktorlari cocuklara sut icirtmeyecek kadar assagilik yalancilardir. Sirf mama
firmalarindan rusvet alabilmek icin uydurulan bu yalanlara artik kimse inanmiyor!! 
Bebek mamalarinin; Tereyagi alinmis ve nebati yag konulmus sut tozu oldugunu soyledigimden beri, dilleri
bir yerlerine girmisti, demek ki yeniden sokmam gerekiyor!!

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.