|
Kusma ishal aynı anda |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
esmanurr
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 447 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kusma ishal aynı andaGönderim Zamanı: 22 Mar 2023 Saat 02:47 |
|
Hocam merhaba kızım 8 yaşında kusma isalden sonra devam ederse rota veya nora virüs tür yazmissinz eski mailler de yani virusluk bı şey ve bı hafta sürer demişsiniz ama aynı anda hem kusma.hem isal var bu tanım da bu duruma mi uyuyo acaba yani midesi bulaniyo kusuyo sonra isale çıkıyoruz sabh okuldn aldım küstü isall geldi arkdn sonra sin da iyi oldu yedi içti ödevlerini yaptı çok iyiyken aksm miğde bulanditisi başladı ama kusma yoktu isall oldu baya gece yattık gece yarısı kusarak uyandı üç kere kustu hemn yanın da isall .. yani hani bı laf vardır Altan üsten aynı anda gidyor bu da mı virusluk dur cocuken de rota olmuştu aslan da ..?
|
|
![]() |
|
esmanurr
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Mar 2023 Saat 02:54 |
|
Birde hocam miğde bulantısı için emadur ffitil onermissiniz hep isal i devam eden ccocuga nasıl verelim.vucudu geri atmaz mi fitili .. HC hayatın da fitil kullanmadi da kusura bakmayın saçma bisy sorduysam sabh ilk iş alicam bu ilacı da
|
|
![]() |
|
esmanurr
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Mar 2023 Saat 03:11 |
|
Hocam mesajiari silmek istedim silemedm.. tamam bn buldum cevabım aynı anda olursa da rota veya nora virüstür yazmissn eski maillerde .. kusara bakmayın
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|