|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yusuf ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Tem 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Oca 2023 Saat 10:39 |
64 yaş erkek 3 haftadır geçmeyen ateşsiz grip ve sırt ağrısı ile aile hekimine gittim 5 gün makrol verdi.
Sonra göğüs hast. Uzm.tahlil istedi flim aldı akciğerde 2 zar arasında ses ve enfeksiyon var plevral frotman kuru dedi sulu değil dedi 10 günlük reçete sonrası 7 günlük tedavi Ilk 10 gün için makrol sab. Aks zimaks 1 tane 10 günden sonra 7 gün sab aks makrol devam dedi Sizde kullanmalıyım.tesekkurler sağlıkla kalin
|
|
yusufyağmur
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118720 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, hicbirini kullanmayin. Siz bu assagilik doktorlarin, hic Grip teshis ettiklerine ve bir tane bile olsun
atesli hastaya Antibiyotik vermediklerini gordunuz mu? SAKIN boyle assagilik sarlatan doktorlara gitemeyin. Size Ya astim veya Allerji ilaclari verirler, ya da boyle cuvalla antibiyotik yazarlar. O PUST doktor kasten siz boyle uzun sureli bir antibiyotik kullanimi vermis ki, umidi; Viral hastalik dogal surecte iyilestiginde, Antibiyotikerle iyilesmis oldugunu zannedesiniz. |
|
![]() |
|
yusuf ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Tem 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam sağolun.
Wbc ve diğer tahliller düşüktü. Sadece CRP 83 Sağlıkla kalın hocam
|
|
yusufyağmur
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|