|
vitaminler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gul78 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Oca 2023 Saat 10:16 |
Kadir hocam merhaba, sizin vitaminler ile ilgili düşüncelerinizi biliyorum. 44 yaşında bir kadınım boy 157 kilom 50. Bu zamana kadar kendimde D vitamini dışında hiçbir şey kullanmadım. Ama kendim çok et yiywen bir insan değilim beslenmeme pek dikkat edemiyorum. . Bu arada cildimde aşırı bir kuruluk, dudak kenarlarımda yarılmalar oluyor ve saç dökülmem var. ekim de baktırdığım tahlillerde HGB 11.7 g/DL, Ferritin 4,63 ng/mL, Demir 19 ug/dL, Demir bağlama 369 ug/dL, B12 192 pg/mL çıkmıştı. bu sonuçlarla herhangi bir takviye almama gerek var mı? çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118611 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her seyiniz normal. D vitamini haric, Turkiye gibi bir ulkede, hicbir vitamine gerek olmaz.
Siz bakmayin Turk doktorlarina! Onlar, bu ilac firmalarinin dagittigi, 2 tukenmez kalem icin, olmadik rezillikleri yaparlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|