|
Ateş sürekli ağlama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yasyas ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Oca 2023 Saat 00:19 |
Kadir bey oğlum 15aylık ateş ve gece kusması oldu gün boyu da ateş ve sürekli öğürdü çok az kusma oldu. İki gündür beslenmiyor diyebilirim gece kafası ve vücudu aşırı ıslak uyanıyor. Ateş devam ediyor geceleri sürekli titriyor ertesi gün hafif ishal başladı.
Sizi yıllardır takip ettiğim için ateşle uğraşmıyorum fakat ağlamasını durduramıyoruz gün boyu ağlıyor ve beslenemiyor. Fitil verdim. Sürekli titriyor 5dakikadan fazla uyumuyor mavholduk ve sürekli ağlıyor ne yapmalıyım? Haatalıktab önce gözde enfeksiyon başladı tek gözü cidDi oranda küçüldü ve enfeksiyon akıyor tobrased damlattım ama pek etkili olmadı ona ne önerirsiniz? Teşekkürler
Düzenleyen Yasyas - 08 Oca 2023 Saat 00:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gozde; capaklanma yoksa, Viral Konjonktivit dir. Tedavisi yoktur, kendiliginden gecer.
|
|
![]() |
|
Yasyas ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Enfeksiyon var kdir bey gözde çok yoğun. Bir de domuz giribi değil ishal başladı ama geibal enfeksiyonlar yok önerirsiniz?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|