|
7.5 aylık oksuruk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 547 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ara 2022 Saat 23:04 |
Hocam 7.5 aylik kızım var. İlk önce burun tıkanıklığı vardi sadece serum fizyolojik kullandım ama balgam vardi böyle boğazda öhö öhö dese geçecek şekilde simdi öksürüğü döndü cok oksuriyor ara ara da atesi çıkıyor serum fizyolojik devam ediyorum daha doktora götürmedim götüreyim mi ne yapayım burda salgın varmış oksurukten hastanede yatan var kimi duysam geç kalma götür diyorlar korkuttular hocam size sorayım dedim zira hastaneye gitsek ne verecekler malum vent...in ve antibiyotik
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119215 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN HA!! Doktora giden ve verdikleri ilaclari kullananlarin tamami hastanelerde!
Sadece: Limonta tarzindaki karisimdan 3-5 yudum verin, burnunu Ser. Fiz. ile temizleyin, basucuna 2 damla ColdMix damlatin. Buharli sicak banyo cok iyi gelir. Ates olursa dusurmeyin. Forum yazilarimi ve makalelerimi mutlaka okuyun, en azindan makale listeme bir goz atin. |
|
![]() |
|
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 547 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Hocam ateş başladı şimdi inliyor elleri buz gibi oldu. Öksürük te kötü ciğerlere indiğini nasil anlarız
|
|
![]() |
|
Kızlarımın annesiyim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kızlarımın annesiyim
Saat farkı yüzünden hoca 19 Lara kadar girmeye bilir içiniz rahat etsin diye yazmak istedim solunum sayısı dakikada 60 dan fazlaysa bu şekilde anlarsın ...çok geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Hocam doktora götürdük sabah ateş yoktu dinledi ciğerler kötü durumda dedi boğaz kötü değil dedi yoğun geniz akıntısı var dedi yatış gerekir dedi biz kabul etmedik serum verelim dedi kan tahlili istedi biz o sırada serumu da kabul etmedik çok kötü olur bebeğiniz tıkanır yoğun bakımlı olur deyince korktuk hocam iğne yaptı antibiyotik ve pred.nol malesef kan tahlili de sonuçlar sizden öğrendiğimize göre normal ama crp 27 çıktı hocam bana vatsaptan ulaşın dedi crp ye göre çağırırım yatış yaparız dedi bu sonuca göre kesin yatış verecek ne yapalım hocam crp neden yüksek biliyorum okudum ama daha çok küçük
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119215 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN, sakin bu sarlatan doktora kanmayin, cocugunuz Grip geciroiyor, SAKIN Antibiyotik vermeyin,
SAKIN kortizon kullanmayin. Kortizonlar, vucudun viruslara karsi koyma mekanizmasini yok ederler. Basiniz buyuk belalara girecek! CRP, her turlu enfeksiyonda yuksek cikar. "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi OKUYUN. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|