|
Vitamin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tna05omr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kas 2022 Saat 22:59 |
Hocam 41 yaşımdayım 3 çocuk annesiyim çok sık.hastalqniyorum cocuklar ne zaman grip öksürük olsa bende onlarla aynısını hatta daha uzun vadelisini yasiyorim temizlige falan dikkat eden biriyim hijyene diyelim buna ragmen nasıl bana bulaşıyor ben bağışıklığımmı düşük.ney var nenim ilac icmeyi sevmiyorum sayenizde doktorlarada güvenmiyoruz cocuklari ilaçsız buyutuyoruz ama banada bi çare sunun.bide siz yaslardaki anne babamiza takviye birsey verelimmi sizde hayatinizdan yaptiklarinizi paylasinki simdiden not alalım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118720 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Demekki cocuklukta fazla hasta olup, daha o zamanlarda bagisiklik olusturmamissiniz.
Zamanla mikrop kolleksiyonunu tamamladiginizda daha az hasta olacaksiniz. simdilik idare edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|