Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Dilde pas bu mu?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Dilde pas bu mu?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Deryad Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 154
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Deryad Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Dilde pas bu mu?
    Gönderim Zamanı: 01 Kas 2022 Saat 17:40
Kadir bey merhaba,
Kızım 4 yaşında, Cuma günü yine kulak ağrısı oldu(10 gün öncede aynı sebepten size yazmıştım hatta ek doz illiadin vermek zorunda kalmıştım ve çift ciklet) İlliadin başladık yarın son dozu yapacağız kulak ağrısı geçti fakat hafif bir ağız kokusu var ve dilde pas mı bilemediğim bir durum var resmini yükledim. Burun tıkanıklığı devam ediyor. Hastalık huysuzluğu ve hafif baygın bakışlar yorgunluk var.Dilindeki pas mı? Ne yapalım?

Ayrıca dilde yarası var piralydne sürüyorum ama geçmedi 3-4 gündür. Fotosunu ekliyorum yine. Geçirmek için ne yapmak lazım?

Düzenleyen Deryad - 01 Kas 2022 Saat 17:59
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118472
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2022 Saat 19:20
Dili pembe, antibiyotik gerekmiyor.
Pyraldin, agrisini alir. Devam edin.
Yukarı Dön
Deryad Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Deryad Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2022 Saat 18:58
Kadir bey, ağız yarası için Kenacort A merhem kullansak piraldyne den daha etkili olur mu? Gece dil acısından uyanıyor. Bu arada el ve ayak tabanlarında da kızarıklık oldu; kısacası el ayak hastalığı olduk. Bulaşıcı mıdır? Okula göndermeyelim mi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118472
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2022 Saat 20:03
Kenakort kortizon dur. 
Viral hastaliklarda kullanilmaz. 
Ates dusene kadar bulasicidir. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Kas 2022 Saat 20:14
Yukarı Dön
Deryad Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Deryad Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2022 Saat 20:12
Çok sağolun Kadir bey iyi varsınız…
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.