|
Geçmeyen öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 329 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eki 2022 Saat 02:40 |
Kadir bey 4 yaşında oğlum bir aydır hasta ilk başta ateşle birlikte yoğun burun akıntısı şiddetli öksürük gece bile uyuyamıyordu öksürmekten bu şekilde hastalandı ve hala hasta ateşi düşmüştü ben hiç müdahale etmedim ateşe ama burun akıntısı ve öksürük geçmiyor ara ara hafifliyor sonra yine şiddetleniyor. Ve şuanda yine ateşlendi. ilk defa böyle hastalanıyor artık çok endişeleniyorum ciğerlerine bir şey mi oldu diye korkuyorum Allah korusun. Ne yapmam gerekiyor size danışmak istedim
Düzenleyen Feyza13 - 19 Eki 2022 Saat 02:40 |
|
![]() |
|
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 329 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktora götürdüm alerjik dedi göze damla burna damla verdi bide alerji şurubu falan verdi. Doğru teşhis midir sizce bugün gözleri kıpkırmızı şişmiş kalktı ve sol yanağının kemiğinin Ağrıdığını söylüyor sizce neden ağrır
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teshis yanlis. Turk doktorlari her bir halta daima;Allerji derler. Baska bir halt da bilmezler.
Gripler ile ilgili HER SENE yazdigim cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
|
Gözleri kızarıp biraz şişmişti netira ve patanol diye iki damla vermişti onları damlatıyorum kızarıklığı geçti. Burnuna da nazoster ve iliadin vermişti onları kullanıyorum şurup vermişti bir de toz onları kullanmıyorum ciğerlerine inerse diye korktum vermedim balgamlı öksürük hiç geçmiyor çünkü bal limon veriyorum sizin söylediğiniz. Göz altları çok morardı bu neden olur doktor bey bir şeyin sinyali falan değil demi mor resmen dün bayağı bi şişlik ve morluk vardı şişlik biraz geçmiş hala az da olsa var bugün ama mor gözaltları
Düzenleyen Feyza13 - 21 Eki 2022 Saat 13:21 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Goz alti morluklari, oksurdugunde yuzune kan hucum etmesi sonucu olur. Normaldir, bir zarari yoktur.
|
|
![]() |
|
Kadir bey çocuk sürekli yanaklarının ağrıdıpını söylüyor hiç huzuru yok ağlıyor ara ara kemikleri ağrıyormuş yanağındaki geceleri de iki gecedir değişik öksürüyor havlıyor gibi neyi var gerçekten çok yıprandı çocuk yanakları neden ağrıyor nasıl geçecek yardımcı olun lütfen
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sinus agizlari tikanmis olabilir.
Iliadin damla 5 gun, gunde:2x2"ser damla her iki BURUN deliklerine damlatin. Damla yaparken sirt ustu yatirin ve basi asagi sarkar durumda olsun. Damlalardan sonra 1-2 dakika o sekilde kalsin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|