Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geçmeyen öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Geçmeyen öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Feyza13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 329
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Feyza13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geçmeyen öksürük
    Gönderim Zamanı: 19 Eki 2022 Saat 02:40
Kadir bey 4 yaşında oğlum bir aydır hasta ilk başta ateşle birlikte yoğun burun akıntısı şiddetli öksürük gece bile uyuyamıyordu öksürmekten bu şekilde hastalandı ve hala hasta ateşi düşmüştü ben hiç müdahale etmedim ateşe ama burun akıntısı ve öksürük geçmiyor ara ara hafifliyor sonra yine şiddetleniyor. Ve şuanda yine ateşlendi. ilk defa böyle hastalanıyor artık çok endişeleniyorum ciğerlerine bir şey mi oldu diye korkuyorum Allah korusun. Ne yapmam gerekiyor size danışmak istedim 

Düzenleyen Feyza13 - 19 Eki 2022 Saat 02:40
Yukarı Dön
Feyza13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Feyza13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2022 Saat 10:43
Doktora götürdüm alerjik dedi göze damla burna damla verdi bide alerji şurubu falan verdi. Doğru teşhis midir sizce bugün gözleri kıpkırmızı şişmiş kalktı ve sol yanağının kemiğinin Ağrıdığını söylüyor sizce neden ağrır
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118452
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2022 Saat 21:56
Teshis yanlis. Turk doktorlari her bir halta daima;Allerji derler. Baska bir halt da bilmezler.
Gripler ile ilgili HER SENE yazdigim cevaplari okuyun. 
Yukarı Dön
Feyza13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Feyza13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eki 2022 Saat 13:10
Gözleri kızarıp biraz şişmişti netira ve patanol diye iki damla vermişti onları damlatıyorum kızarıklığı geçti. Burnuna da nazoster ve iliadin vermişti onları kullanıyorum şurup vermişti bir de toz onları kullanmıyorum ciğerlerine inerse diye korktum vermedim balgamlı öksürük hiç geçmiyor çünkü bal limon veriyorum sizin söylediğiniz. Göz altları çok morardı bu neden olur doktor bey bir şeyin sinyali falan değil demi mor resmen dün bayağı bi şişlik ve morluk vardı şişlik biraz geçmiş hala az da olsa var bugün ama mor gözaltları 

Düzenleyen Feyza13 - 21 Eki 2022 Saat 13:21
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eki 2022 Saat 19:10
Goz alti morluklari, oksurdugunde yuzune kan hucum etmesi sonucu olur. Normaldir, bir zarari yoktur. 
Yukarı Dön
Feyza13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Feyza13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eki 2022 Saat 10:53
Kadir bey çocuk sürekli yanaklarının ağrıdıpını söylüyor hiç huzuru yok ağlıyor ara ara kemikleri ağrıyormuş yanağındaki geceleri de iki gecedir değişik öksürüyor havlıyor gibi neyi var gerçekten çok yıprandı çocuk yanakları neden ağrıyor nasıl geçecek yardımcı olun lütfen 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eki 2022 Saat 20:32
Sinus agizlari tikanmis olabilir.
Iliadin damla 5 gun, gunde:2x2"ser damla her iki BURUN deliklerine damlatin. Damla yaparken sirt ustu 
yatirin ve basi asagi sarkar durumda olsun. Damlalardan sonra 1-2 dakika o sekilde kalsin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.