|
Geçmeyen Burun Tıkanıklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
slax ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eki 2022 Saat 09:25 |
10 yas erkek hocam, 10 güne yaklaştı burun tıkanıklığı geçmiyor. Serum fizyolojik illadin hepsini kullandım. Tıkanıklık öksürüğe balgamli öksürüğe de neden oluyor. Bal limon pekmez herseyi verdim. Ama şu tikanikliktan kurtulsam hepsi bitecek ama bitmiyor. Cold mix de yapıyorum hocam nasıl kurtulabilirim bu burun tıkanıklığından.cunku biliyorum geçmezse tıkanıklık kulağa vuruyor.
Bir de hocam bisolnatural diye bir oksuruk ilacı duydum doğal yazıyor anında kesiyor şeklinde emin olamadım fayda veya zararı konusunda doğal yazıyor ama bir çok ilac zaten doğal bitkilerden üretiliyor . "mızrak yapraklı sinirotundan elde edilen polisakkarit fraksiyonu ve antioksidan etkisi ile mukozanın korunmasına katkıda bulunan kekikten elde edilen flavonoid fraksiyonundan oluşan Poliflav M.A. kompleksi sayesinde etki gösterir." İçeriğinde böyle yazıyor farmakolojik bilgiye sahip olmadığım için anlayamadım öksürüğü SAĞLIKLI bir şekilde mi kesiyor yoksa sadece baskılayıp daha büyük sorunlara davetiye mi çıkarıyor.
Düzenleyen slax - 05 Eki 2022 Saat 09:37 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Doğal veya Bitkisel" olunca, size emniyetli mi geliyor? Afyon veya Marihuana da hem doğal hem bitkisel.
Öksürüğün "sağlıklı bir şekilde kesilmesi" diye bir şey yok. Öksürüğü baskıladığınızda, öksürüğü yapan mikroplar akciğerlere inerler. Eski cevapları okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|