|
Vücutta kızarıklık ve ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mervmerv ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2022 Saat 07:43 |
Kadir Hocam merhabalar,
4,5 yaşındaki oğlumun iki gün önce ateşi 39,4 dereceye kadar çıktı, sonrasında da hafifleyerek devam etti. Vcudunda çok hafif kızarıklıklar vardı dikkate almadık ancak bu sabah kızarıklarların arttığını fark ettik. Ateş ve halsizlik dışında bir belirti yok. Kızarıklıkları fotoğrafla gönderiyorum hocam (yükleyemedim için link yolladım) ne yapmamız gerekir? Sevgiler |
|
MERVUZN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İsilik olmuş. Banyo yapınca geçer.
|
|
![]() |
|
mervmerv ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bir de oğlum bu ara çok sık hastalanıyor acaba kan değerlerine bakılması gerekir mi ya da vitamin
takviyesi mi yapmalıyız?
|
|
MERVUZN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sık hastalanıyor da!; Ne oluyor?
Ateş+ Ağızda pis koku + Dili kaplayan pas tabakası yoksa, Grip demektir, Antibiyotik gerekmez. Yazılarımı okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|