Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Şiddetli Öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Şiddetli Öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Tntn35 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 64
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tntn35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Şiddetli Öksürük
    Gönderim Zamanı: 15 Haz 2022 Saat 23:47
Hocam merhaba 2 buçuk yaşında oğlum 4 gündür öksürüyor. İki gece ateşledi ve istahi tamamen kapandi. ancak simdi ateş bitti. Eczaneden grintuss adında bitkisel bir öksürük şurubu aldim 3 gündür içiyorum sanırım balgam söktüruyor  öksürüğü dahada arttı. Bugun ateslenmesi ve balgam çıkaramadığı için surejli kusmasi  üzerine acile götürdüm.  Acil doktoru kan testi ve röntgen istedi. Röntgen de ciğerlerine çok hafif  enfeksiyon var dedi.  Boğazda iltihap filan yok. Üşütmuş  dedi. Ancak bize amoklovin 200 mg antibiyotik yazmis. Eger iltihap filan yoksa antibiyotik neden yazdi. Kullanmayı düşünmüyorum ama yine de size danışmak istedim. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118380
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2022 Saat 07:35
Niye mi Antibiyotik yazdı?? Salak olduğundan! 
Antibiyotik gerekirse: Ateş+Ağızda pis koku+ Dili kaplayan pas tabakası olur. 
Türk çocuk doktorlarını sakın ciddiye almayın. 
SAKIN ne isim altında olursa olsun, hiçbir öksürük şurubunu kullanmayın.
İsterseniz ben siz çok "bitkisel" bir ilaç söyleyeyim. Mis gibi BİTKİSEL! SAf Kokain.... Tamamen bitkisel!
Türkiye'deki ahmakların bir uydurması olan "bitkisel" saçmalığına sakın kanmayın. Bunları söyleyenler ya
 cahildir,  ya da sahtekar.
"  Üşütmuş  dedi."
Salak olduğu bu lafı etmesinden belli!!   Salak, sözüm ona doktor olmuş ama hala ateşli hastalıkların
 mikroplarla olduğunu bilmiyor!
Sadec; Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix kullanın.
Bu konu ile ilgilki yazdıklarımı mutlaka okuyun. Veya kitabimi alın, Öksürüklü Hastalıklar tasnifi şemasını
 iyi inceleyin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Haz 2022 Saat 07:37
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.