|
5 yaş oğlumda boyunda beze |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
burcu26 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mar 2022 Konum: ev Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mar 2022 Saat 01:22 |
Merhabalar bundan 2 hafta önce oģlumun boynunda bir beze fakettim ve çocuk doktoruna götürdüm kan ve usg yapıp bezenin boyutunun 3 cm olduğu söylendi ve hemotolojiye sevketti hemotoloji doktoru 5 tüp kan aldı baktı periferik yayma yapıldı temiz dendi fakat sorum şu bi tahlilimiz 15 gün sonra cıkıcakmış onun sebebini anlamadım kötü birsey olsa cıkarmıydı ilk kam tahlilerinde 15 gün sonra cıkıcak olan nedir acaba doktor bey üzüntümden 7 kilo verdim bu beze yüzünden birde takip edelim dedi sizce napmalıyım
Düzenleyen burcu26 - 30 Mar 2022 Saat 01:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Niye boyle sacma islerle ugrasiyorsunuz ki??
Hic mi yazilarimi okumuyorsunuz? Hic mi anlayamadiniz bu doktorlarin ne kadar sahtekar olduklarini? Yazilarimi okuyun, yediginiz kazik(lar)in boyutunu anlarsiniz.
|
|
![]() |
|
burcu26 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mar 2022 Konum: ev Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaten sizin yazılarınız makaleleriniz sayesinde ayakta durdum Ankisiyetem tekrarladı.....Yazdıklarınızı okuyarak içimi rahatladım çok şükür ama insanı öyle bir hipnoz ediyorlarki....Kendin bilirsin istersen gitme ama bak bişey varsa sonradan pişman olursun geriye dönüşü olmaz gibi vs bir sürü şeyler...Sizde çok sagolun hocam iyiki varsınız yoksa gerçekten kafayı yedircekler insana...Cvp için çok Teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|