Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 5 yaş oğlumda boyunda beze
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

5 yaş oğlumda boyunda beze

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burcu26 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burcu26 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 5 yaş oğlumda boyunda beze
    Gönderim Zamanı: 30 Mar 2022 Saat 01:22
Merhabalar bundan 2 hafta önce oģlumun boynunda bir beze fakettim ve çocuk doktoruna götürdüm kan ve usg yapıp bezenin boyutunun 3 cm olduğu söylendi ve hemotolojiye sevketti hemotoloji doktoru 5 tüp kan aldı baktı periferik yayma yapıldı temiz dendi fakat sorum şu bi tahlilimiz 15 gün sonra cıkıcakmış onun sebebini anlamadım kötü birsey olsa cıkarmıydı ilk kam tahlilerinde 15 gün sonra cıkıcak olan nedir acaba  doktor bey üzüntümden 7 kilo verdim bu beze yüzünden birde takip edelim dedi sizce napmalıyım

Düzenleyen burcu26 - 30 Mar 2022 Saat 01:26
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2022 Saat 04:41
Niye boyle sacma islerle ugrasiyorsunuz ki??
Hic mi yazilarimi okumuyorsunuz? Hic mi anlayamadiniz bu doktorlarin ne kadar sahtekar olduklarini? 
Yazilarimi okuyun, yediginiz kazik(lar)in boyutunu anlarsiniz. 
Yukarı Dön
burcu26 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burcu26 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2022 Saat 00:11
Zaten sizin yazılarınız makaleleriniz sayesinde ayakta durdum Ankisiyetem tekrarladı.....Yazdıklarınızı okuyarak içimi rahatladım çok şükür ama insanı öyle bir hipnoz ediyorlarki....Kendin bilirsin istersen gitme ama bak bişey varsa sonradan pişman olursun geriye dönüşü olmaz gibi vs bir sürü şeyler...Sizde çok sagolun hocam iyiki varsınız yoksa gerçekten kafayı yedircekler insana...Cvp için çok Teşekkürler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.