|
Antibiyotik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mar 2022 Saat 14:41 |
Merhabalar hocam rahim iltihabı için antibiyotik kullanıyorum malesef sabunlu sıcak su on gün kadar denedim biraz düzeldi ama yine tekrar edince ateşle birlikte dr a gitmek zorunda kaldım hocam reçetede antibiyotik alırken süt ve süt ürünleri kullanmayın diyor acaba 3 4 saat ara ile tüketim olursa sorun olurmu ilginiz için şimdiden teşekkürler saygılar...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hangi antibiyotigi aliyorsunuz?? Ben boyle bir durum oldugunu bilmiyorum..
|
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cipro hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hic alakasi YOK! Tamamen bir yerinden uydurmus.. Tipik Turk doktoru!
"Rahim iltihabi" ne?? Vajen deki iltihabi anlarim, PID(Pelvic Inflamatuar Disease) olsa anlarim da, "Rahim iltihabi" nasil oluyormus?? Ben olsam; Baska bir Kadin-Dogum doktoruna giderim.
|
|
![]() |
|
O zaman sizin dediğiniz gibi vajen iltihabıdır iltihabım vardı çünkü sıkıntılarım geçti bugün dördüncü gün benim merak ettiğim şey reçetede süt ürünleri tüketmeyin yazıyor araya 3 4 saat ara vererek tüketsem sorun olur mu kusura bakmayın vaktinizi aldım ilginiz için çok çok teşekkürler...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Antibiyotiklerin, SUT ile hicbir alakasi YOK!!! Poposundan uydurmus.
Ne diye inaniyorsunuz ki?? Ilacin icini bir okuyun bakalim, boyle bir UYARI var mi imis!! Serseri bunlar. Kendilerini onemsetmek icin boyle uydurma Tip icat ediyorlar.
|
|
![]() |
|
Hocam reçetede yazıyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Receteyi kim yaziyor??? O geri zekali doktor yaziyor!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|