|
Kitabınız |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Tamina ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şub 2022 Saat 21:57 |
Merhabalar
Kadir bey sizin kitabınızı 3 adet aldık, yardımlarınız için bize ücretsiz destek verdiğiniz için size küçük olsa da bir destekde bulunmak istedik ve sizin kitabınızdan daha da çok faydalı bilgileri öğreneceğimizden eminim. İyiki varsınız,iyiki sizi tanıdık! Herşey için çok çok teşekkür ederiz! Saygılarımla , Tamina |
|
Emine
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sagolun. Yardimci olabilmem en onemli konu.
|
|
![]() |
|
Tamina ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey merhaba,
Oğlum 4.9 yaşında bir hafta önce ateşi çıktı 39.2 ama ben düşürmedim,kendisi düştü , ama geçen cuma dan beri burun tıklandığı devam ediyor . Pazar iliadin damlatmaya başladım sadece akşamları 5 gün ama nefesi aynı zorlandı, sonra ara verdim sadece FS.Gündüzleri ağzı ile nefes alıyor sorun yok , ama pazardan beri geceleri düzgün uyuyamıyor çünkü otomatik olarak uyurken burnu ile nefes almaya çalışıyor ve çok seslı horlayıp korkudan uyanıyor .Geniz akıntısı olduğu için geceleri öksürüyor gündüz yok .Dış akıntısı da yok , burnu içi temiz 3 gün ara verdim iliadina Ne yapsam iyi olur ?geniz eti böyle sık sık şışıyor anaokula başlayınca her ay . Fs günde kaç kez damlatayım? Grip 2 hafta sürebilir diyordunuz ,1 haftamız böyle geçiyor ( ateş yok, öksürük yok, burun akıntısı yok sadece tıkalı ) |
|
Emine
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Burun tikanikligi; geniz etinden olmuyor.. Burun icindeki odem yapiyor.
Serum Fiz. istediginiz siklikta yapabilirsiniz. Her Grip ates yapmaz.
|
|
![]() |
|
Kadir bey ,
Bir kaç gün önce boynunda sol tarafına lenf bezelyesi büyüdü.
2,5 sene önce baya uzun zamandır büyük kalınca tahlilleri us vs yaptırdık doktor birşey yok sonuçlar iyi dedi. Burun tıkanlıgı 2.hafta devam ediyor , geceleri geniz akıntısı / ya da burnunun içinde akıntı olduğu için öksürüyor, gündüz öksürük yok. Boyunda olan lenf neden büyüyor acaba ?Ciddi birşey yok dimi ? |
|
Emine
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN Turk doktorlarinin akli ile boyundaki Lenf bezleri icin US veya tahliller yaptirmayin.
Ellediginizde, deri altinda kayiyorsa, tek tek duruyorsa, hicbir onemi yoktur.
|
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
Hocam kitabiniz d&r Da çocuk hastaliklarinda doğru bikinen yanlislar isminde satiliyor degil mi
dogru almak icin dormak isredim forum anasayfasina kitabin bilgikerini sabitlersek moderator arkadaslar süper olur emeğinize sağlık her gün forumu okuyup bilgilendemte kitabiniz her evde olmali
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet oyle. Okuyun.
Yoksa, etrafiniz cakal dolu.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|