|
Covidmi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Oca 2022 Saat 15:29 |
11 yaşındaki oğlumun sınıfı pazartesi karantinaya alındı, online ders görüyorlar, sınıfta 2 kişi ve 2 de öğretmen pozitiflermiş. epey zamandır burnu akıyordu bende seviniyordum başka virüs giremez diye.
Bu sabah 8 .00 da ateşi vardı 39.5 ve saat 15.30 hala aynı . Dün basket antremanına gitti, eve öğretmen geldi herkese bulaşmıştır, şimdi ne olacak ? Hastahaneler yoğun, özele 250 tl. verip test yaptırmak istemiyorum. & Ateş düştükten kaç gün sonra test yaptırayım? Okul mecburi testsiz almaz.Bizde henüz birşey yok.Ateş dışında başka hiçbir belirti yok , tabii kırgınlık ve yüzünde hasta hali var,su içirmeye çalışıyorum, ev pizzası yedi, üstünü örttüm yatırdım . Umarım ateş 40 ı bulmaz , kaç yıldır ateşlenmiyordu zaten ilaçsız geçti hayatı, size minnettarız 🙏ve umarım sayenizde "Rambo gibi" yetişmiş ve güçlü çıkar bu durumdan. Desteğiniz için sağ olun . Düzenleyen kıvanç - 07 Oca 2022 Saat 15:34 |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zordur Turk vatandasi olmak!!
1- Covid gibi; tasiyiciligi olan hastaliklara "Karantina" uygulanamz. 2- "Hayir, Covid'de tasiyicilik yoktur" diyen OKUZ olursa, onlara o zaman sorun bakalim hasta olmayanlardan NIYE Test istiyorlar? Madem tasiyicilik yok, o zaman saglam kimselerden Test istemesinler! 3- Madem Karantina'da, "Basket antremani" NE oluyor?? 4- Madem karantina 'da, eve ogretmen NASIL geliyor.. Goruyorsunuz... Turkiye'de, (sozum ona) Saglik otoriteleri son derecede bu konunun cahilleridir. Saglik Baknligina acik acik soyluyorum.. CAHILSINIZ!! Once gidin, bir "Halk Sagligi" dersi hocasindan bir ders alin. 5- Ates; 42 olsa NE YAZAR! Turk doktorlarinin gazina gelmeyin, ates hakkinda en ufak bir bilgileri YOKTUR. Okula gitmesi icin, maalesef Test gerekecek. Bu cahillerin ceremesini halk cekiyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|