|
Covid |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 318 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Oca 2022 Saat 17:43 |
Hocam yazmistim size biz once oglum bas agrisi sadece sonra ben vucud eklem agrilari bas agrisi 3 gun siddetli cektim ve koku tat gitti ayni sekilde esimde o sekilde oldu bas agrisi koku tat kaybi biz teste gitmedik vermek istemedik direk covid oldugumuzu dusunduk yani genelde domuz giribinde vs koku tst kaybi olmuyoe degil mi hocam. Tahminimiz suan 7.gunumuzdeyiz. test versek cikar mi bitmeye yakinmidir acaba bugun sadece alnimda bas agrim var on alinda baska sikayetimiz yok sukur. Tat koku hala yok covid izdir degil mi hocam. Griple bu belirtiler benzerlik gostermez cunku hic koku ve tat gitmemisti eski hastaliklarda
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118720 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ugrasmayin. Grip ve Covid'de yapilanlar ayni.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|