|
Boyunda lenf bezi şişliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Talis ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eki 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eki 2021 Saat 11:13 |
Kadir hocam merhaba. Oğlum 7 yaşında bu yıl okula başladı. Yaklaşık 7 ay önce dişinde çürük ve iltihaptan dolayı boynunun sol tarafında fındık büyüklüğünde lenf bezi şişmiş. Tedavi olduktan sonra şişlik indi. Bir ay önce ateşi yükseldi sağlık ocağına götürdüm doktor boğazı kızarmış dedi. İburamin cold ve calpol 6 plus verdi ateş düştü 10 gün ara ara ateş yükseldi. Sonra boynunun sol tarafında lenf şişliği tekrardan şişti bu sefer daha büyük. 28×33 ebatlarında. Uzman çocuk doktoruna götürdüm kan tahlili ve ultrason istedi. Kötü bir şey yok lenflerde iltihap var dedi. Hastanede bir hafta antibiyotik tedavisi gördü şişlik inmedi hocam. Tahlilleri ve ultrason bilgilerini yolluyorum lütfen yardımcı olur musunuz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iri Lenf bezi; antibiyotik tedavisi ile kuculmez!! Lenf bezinin buyumesine sebep olan, "Enfeksiyon odagi"
Antibiyotik ile ortadan kalkinca, Lenf bezi kuculmeye baslar. Turk doktorlari, ciddiye almayin. Bilhassa; ATES DUSURMEYIN!! Kan tahlili ve US cok gereksizdi. "Tamamen duygusal"!!! Bu konuyu iyi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|