|
Diş sıkma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
güneşimoğlum ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 252 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ara 2020 Saat 03:24 |
Kadir hocam ben 38 yaşında bir bayanım,sabahları uyandığımda dilimin yanlarında diş izi görüyorum.Gece dişlerimi sıkıyorum galiba buna bağlı bazen baş ağrısı yaşıyorum.Bu konuyla ilgili hangi bölüme gitmeliyim,bu neden olur sizin tavsiyeniz varmıdır?Daha önce bas ağrılarım için mr çektirdim hicbir sorun yok bu sebepten ağrı olduğuna eminim,sabahları çok yorgun uyanıyorum :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Strese bagli.. Once bir Norolog gorsun.
|
|
![]() |
|
güneşimoğlum ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 252 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
Hocam nöroloji Tranko Buskas ilacını verdi.Kullandkm ama hiç bir eczacı ve doktor bunu tavsiye etmedi,bende bıraktım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ucuz oldugundan, dusmanlari coktur. Nede olsa, fiyati 15TL'nin altinda!
Kullanin, hicbir zarari olmaz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
Hocam bağımlılık yapıyormuş,ne kadar süre kullanmalıyım.Daha önce 2 ay kullandım.Aslında bende sürekli içme ihtiyacı doğdu sonra bıraktım.Ama iyi gelmişti onu inkar edemem :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Al bir salak iddiasi daha!! Bagimlilik yapan ilaclarin TAMAMI, "Yesil Recete" ile satiliyor.
Eger; sizde bagimlilik yapsa idi, birakamazdiniz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
Bu cevabi bekliyordum hocam :) Tamam kullanmaya devam edeyim,çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|