|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123> |
| Yazar | |
fatma tülay
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 13 Oca 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 395 |
Konu: birisi bana yardım eder miii(üfürüm)Gönderim Zamanı: 08 Nis 2008 Saat 14:09 |
|
meraba arkadaşlar,
sabah annemle babam kızımı doktora götürdü ( ben ve eşim çalıştığmızdan dolayı gidemedik
sanırım bu halk arasında kalp deliği denilen şey
doktorlara sorulan soruları taradım ( ilk 36 sayfasını ) ama bulamadım
endişeliyimmm
bu konuda bilgisi olan birileri varmı
not : birde sevgili modlarım bu konu ile ilgili yazı varsa eğer beni yönlendirebilirmisiniz, şimdiden teşekürler Düzenleyen ifakat - 09 Oca 2009 Saat 18:53 |
|
|
minik kızım büyüyor :)
|
|
![]() |
|
fatma tülay
Katılımcı Üye
Gönderim Zamanı: 08 Nis 2008 Saat 14:11 |
|
öksürüğü ile bu kalbinde olan şey farklı şeyler , alakalı değil yani
|
|
|
|
|
![]() |
|
piar
Kıdemli Üye
Selim ve Dilara`nin Güzel Annesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Kırklareli Durum: Aktif Değil Puanlar: 1671 |
Gönderim Zamanı: 08 Nis 2008 Saat 14:17 |
|
Merhaba canım
|
|
![]() |
|
humeyra
Altın Üye
Kayıt Tarihi: 17 Oca 2007 Konum: Viyana Durum: Aktif Değil Puanlar: 2463 |
Gönderim Zamanı: 08 Nis 2008 Saat 14:36 |
|
Canim öncelikle gecmis olsun...
Buraya bir yazi ekledim http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=6811&PID=171062#171062 umarim isine yarar...
|
|
![]() |
|
irme
Elmas Üye
En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz! Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8271 |
Gönderim Zamanı: 08 Nis 2008 Saat 14:38 |
|
Fatmacım benim kızım içinde aynı şeyi demişti dr.umuz..1 aylık falandı..bebekler doğduklarında kalp kapakçıkları açık doğarmış..zamanla bu kapakçıklar kapanırmış..kapanmadığının göstergelerinden biri,doktorun kalbini dinlerken duyduğu o üfürüm sesiymiş..Gülaya dedikleri gibi bikaç ay takip edecegiz..geçmezse o zaman bi kalp uzmanı görsün dedi..ama çok şükür ki 2-3 ay sonra bi sorun kalmadı..bence hemen telaşa kapılma güzelim bikaç ay takip edilsin,gerek görülürse o zaman daha uzman bir doktor görür..Umarım sizede hiç gerek kalmaz bunlara..çok geçmiş olsun canım..
|
|
![]() |
|
fatma tülay
Katılımcı Üye
Gönderim Zamanı: 08 Nis 2008 Saat 14:57 |
|
inşallah canım, dediğin gibi olurda kendi kendine iyileşir...
ben her ihtimaline karşı çocuk kardiyoloğuna götürcem, dr ve hastane araştırmasındayım şimdi
hepinize çok teşekürler arkadaşlar
|
|
|
|
|
![]() |
|
duygu07
Elmas Üye
Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
Gönderim Zamanı: 08 Nis 2008 Saat 15:11 |
|
Canım benim de halen kalbimde doğuştan aort ve mitralde hafif daralma nedeniyle üfürüm var ve hamile olduğumu öğrendikten sonra sürekli kontrole gittim mesela. Yani korkma bu çok olan birşey. Benim doktorum ben küçükken bana herkesin kalbi tık tık atarken seninki tuf ruf nefes sesi çıkartarak atıyor. Sadece düzenli yılda bir kontrol gerekir demişti. Yani korkma sen içini ferah tut. Geçmiş olsun canım.
|
|
![]() |
|
Şehnaz
Elmas Üye
Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7682 |
Gönderim Zamanı: 08 Nis 2008 Saat 15:47 |
|
Canım üfürmenin kalp deliğiyle alkası yok üzülme. Bir çok bebekte görülüyor bu merak edilecek birşey değil canını sıkma
|
|
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum![]() |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|