Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Korona mıyım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Korona mıyım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elifkerem Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 542
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Korona mıyım
    Gönderim Zamanı: 29 Eki 2020 Saat 01:24
Hocam merhaba öğretmenim. Dünden beri baş ağrım vardı bugün ateşim çıkıyor 38 lere boğazım da ağrıyor ishalim. Korona olduğumu düşünüyorum kendimi izole ettim ancak öğretmenim okula gidiyorum nasıl bir yol izlemem gerek hastaneye gitmek istemiyorum test bir sürü gereksiz ilaç VS ile uğraşmak değil de sizin dediğiniz yöntemleri yapıyorum ama okula gitmemem gerek rapor almalıyım sizce ne yapmalıyım evde 4 yaşında oğlum ve eşim var onlar da herhangi bir bulgu yok ama onlarda şimdilik evde olacaklar 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118720
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2020 Saat 02:42
Okulda devamli maske takin.. 
Atesiniz; 38 ustu olmadikca, okula gidebilirsiniz. 
Evde ayni ortamda iken, gene maske takin.  (ailecek)
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2020 Saat 08:03
Girişte ateş ölçülüyor hocam., benim ilaç içmediğim durumda ateşim 37.8 oluyor gece ilk defa 38 i geçti. İlaç alınca 36.5 e düşüyor (parol) onun dışında vitamin alıyorum çinko magnezyum c d vitaminleri bol su.
Okulda birine sebep olmaktan korkuyorum gerçi kimseyle yakın olmuyorum sosyal mesafeli yiz hep. Maske ile ders anlatmak çok zor olduğu için geçen hafta indirerek anlattım. Bir de ilkokuldayım ben ister istemez çocukların defterlerini kontrol etmek için yanlarına gitmem gerekti.
Çocuğum da anaokulu gidiyor gitmeye devam etsin mi onlar da maskeli 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2020 Saat 19:00
Ates DUSURMEYIN!!! Ates olmazsa; bagisiklik calismaz ve bazi mikroplar boyle ortamlarda cok daha agir
 hastaliklar yaparlar.
Atesiniz oldugu gun, ates dusurup, okula gitmeniz cok yanlis. 
Maske ile okula veya yuva ya gidilebilir.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2020 Saat 11:15
Hocam şikayetlerim geçti gibi en önemlisi ateşim çıkmadı 1 gün boyunca sadece biraz sırt ağrım var zeytinyağı sürüyorum rahatlıyorum. Sizce bu korona mıydı 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2020 Saat 19:05
Zannetmiyorum.. Covid-19 olsa idi, geride bir : Tad alma bozuklugu, agiz ve bogaz kurulugu, adele agrilari
 kalirdi. Bir de ates bu kadar kisa surmezdi. 
1-2 gun daha istirahat edin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.