|
Korona mıyım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eki 2020 Saat 01:24 |
Hocam merhaba öğretmenim. Dünden beri baş ağrım vardı bugün ateşim çıkıyor 38 lere boğazım da ağrıyor ishalim. Korona olduğumu düşünüyorum kendimi izole ettim ancak öğretmenim okula gidiyorum nasıl bir yol izlemem gerek hastaneye gitmek istemiyorum test bir sürü gereksiz ilaç VS ile uğraşmak değil de sizin dediğiniz yöntemleri yapıyorum ama okula gitmemem gerek rapor almalıyım sizce ne yapmalıyım evde 4 yaşında oğlum ve eşim var onlar da herhangi bir bulgu yok ama onlarda şimdilik evde olacaklar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118720 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okulda devamli maske takin..
Atesiniz; 38 ustu olmadikca, okula gidebilirsiniz. Evde ayni ortamda iken, gene maske takin. (ailecek)
|
|
![]() |
|
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Girişte ateş ölçülüyor hocam., benim ilaç içmediğim durumda ateşim 37.8 oluyor gece ilk defa 38 i geçti. İlaç alınca 36.5 e düşüyor (parol) onun dışında vitamin alıyorum çinko magnezyum c d vitaminleri bol su.
Okulda birine sebep olmaktan korkuyorum gerçi kimseyle yakın olmuyorum sosyal mesafeli yiz hep. Maske ile ders anlatmak çok zor olduğu için geçen hafta indirerek anlattım. Bir de ilkokuldayım ben ister istemez çocukların defterlerini kontrol etmek için yanlarına gitmem gerekti. Çocuğum da anaokulu gidiyor gitmeye devam etsin mi onlar da maskeli
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118720 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates DUSURMEYIN!!! Ates olmazsa; bagisiklik calismaz ve bazi mikroplar boyle ortamlarda cok daha agir
hastaliklar yaparlar. Atesiniz oldugu gun, ates dusurup, okula gitmeniz cok yanlis. Maske ile okula veya yuva ya gidilebilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Hocam şikayetlerim geçti gibi en önemlisi ateşim çıkmadı 1 gün boyunca sadece biraz sırt ağrım var zeytinyağı sürüyorum rahatlıyorum. Sizce bu korona mıydı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zannetmiyorum.. Covid-19 olsa idi, geride bir : Tad alma bozuklugu, agiz ve bogaz kurulugu, adele agrilari
kalirdi. Bir de ates bu kadar kisa surmezdi. 1-2 gun daha istirahat edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|