|
Sigara |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emineylm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2020 Saat 14:19 |
Hocam merhaba. Çok cokl buyuk bir vicdan azabı caresızlıl ve gozyası icınde yazıyorum size. Hamileyim ve sigara kullanıyorım inanın cok denedim cok cabaldaım ama oyle zayıf bir iradem var ki yapamadım. Aglaya Aglaya sınır krızlerıyle....nolur hocam bana bir yol gosterın cok zor durumdayım ne yapacağımı sasırdım. Herkes duman bebegın ciğerlerine doluyor, onu zehırlıyorsın, kalbinde delik olacak beyni gelısmıcek diye uzerıme geliyor ve ben daha kötü oluyorum psikolojim bozulmusus durum da bana bir yol gosterın nolur
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Anne karnındaki bebek; NEFES ALMAZ !! Akciğerlerine sigara dolması diye bir şey yok..
2- Sigara içmek çok sağlıklı bir şey değil ama, hamilelerde bebek üzerine tek olumsuz bir etkisi; yarık dudak şüphesidir. 3- Bilhassa hamileliğin ilk 4 ayı organ taslaklarının oluşum safhası olduğundan, hiç olmazsa ilk 4 ay içmeyin veya az için. |
|
![]() |
|
Emineylm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Suan 6.5 aylık hamileyim hocam gunde 6 7 tane ıcıyorum en basından beri ayrıntılı ultrason vs. De yarık dudak suphesı felan olmadı sımdıden sonra olma ihtimali var mı hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
4. aydan sonra hiçbir organ bozukluğu olmaz.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sagolun hocam elimden geldiği kadar azalttım bol bol süt ıcıyorum ınsallah saglıkla gelir yapmamı yememı tavsiye ettiğiniz bırsey var mı hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dengeli beslenin. Et miktarını arttırın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|