|
Tahlil Sonucları ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lubabe ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mar 2010 Konum: evli Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2020 Saat 14:24 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaşı kaç?
|
|
![]() |
|
lubabe ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mar 2010 Konum: evli Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
11 yasin da , kız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Önemli bir şey yok.
Zaten bu tahlillerin, "el terlemesi" ile bir alakası yok. |
|
![]() |
|
Merhaba Hocam ,siz tahlil sonuclarin da sorun yok diyince ben rahatladim tabiki ama babasi kizimin tahlil sonuclarini doktoruna gostermis , idrar yolunda enfeksiyon var bunu bi gosterin demis..11 yasin da ki kizimin da yaklaşık (afedersiniz) 1 aydir cok olmamakla beraber akintisi var, ama idrarinda yanma vs.yok acaba bu akintinin sebebi idrar yolunda ki enfeksiyon olabilir mi ? Ne onerirsiniz ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O doktor; aptalın teki!! Neye dayanarak İYE var demiş.. Belli ki çok cahil bir doktor.
Nitrit:(-) ve Lökosit degeri bile laboratuvar tarafından: "Normal" olarak değerlendirilmiş. Sakın bu şarlatana kanmayın. Hiçbir şey önermem. Sadece benden başka hiçkimseyi dinlemeyin.. Babası benim yazılarımı hiç mi okumadı?? |
|
![]() |
|
Cok tesekkur ederim hocam,zaten dediklerinizin dışına cikmiyorum, size sormadan hareket etmemeyi 7 yil once ogrendim ;)
Peki hocam kizimin (11 yas) akintisi olmasi normal mi ?,ergenlikle ilgili bir olay mi ? Son 1 aydir var, daha oncesi yoktu..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Normal. Esas ergenilk belirtisi, ter kokusunun değişmesi ile başlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|