|
Büyüme atağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
su_era ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağu 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2020 Saat 21:09 |
Hocam merhaba, değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Oğlum 39 haftalıkken sezaryenle doğdu. Şu an 17.haftasının içinde. Kilo alımı iyi. Gece uykuları düzenli, 5saat+4saat uyur. 23.00 gibi gece uykusuna dalar. İki gün önce akşam yarım saat uyuduktan sonra ağlayarak uyandı. 45dk çığlıkla ağlayıp memede sakinleşti ve gece uykusuna dalabildi. Geceyarısı ve sabah neşeliydi. Bugün akşam 19.00da yine 1 saatlik uyku ardından ağlayarak uyanndı, 45dk çığlıkla ağladı, memede sakinleşip uykuya dalabildi. Büyüme atağı olabilir mi? Yakın zamanda kaka yaptığı için gaz değildir diye tahmin ediyorum. Omuzda yürüyüş yaptırdığımızda geğirme de çıkmadı. Düzenleyen su_era - 03 Eyl 2020 Saat 21:43 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne demek; "büyüme atağı"??? Gene hangi doktor zırvaladı?
Sadece, aç kalmaya hiç tahammülü olmayan bir bebek.. Sizin için de iyi bir şey, bu cins bebeklerde beslenme bir sorun olmaz. Hızlı büyümenin SADECE 2 dönemi vardır..... 1- İlk birinci sene. 2- Ergenlik dönemi.. Türk doktorlarının popolarından uydurdukları bu gibi safsatalara kanmayın. Bununla ve ergenlik ile ilgili yazılarımı okuyun. |
|
![]() |
|
su_era ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağu 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wonder weeks kitabından okuyordum hocam büyüme haftalarını. Böyle belirgin haftalar yok diyorsunuz yani.
Açlık olduğunu sanmıyorum, ağzında süt varken emmeyi kesip ağlamaya başlyor. Hızlı büyüme yazınızı bulamadım arşiv mesajları ve makaleler içinde?
Düzenleyen su_era - 04 Eyl 2020 Saat 14:34 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hadi diyelim ki; "büyüme atağı" diye bir şey var!!! Ne yapılacakmış???
Bunlar; kıymeti kendinden menkul yazılar. Sonuçta aileye hiçbir faydası olmayan boş laflar. Büyüme ile ilgili yazıyı ne oldu ise bende bulamadım. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktora götürmem gereken veya çözebileceğim bir derdi var mı yoksa büyüme atağıdır normaldir diyip sabredeyim mi onu anlamak için sormuştum:)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Önemli bir durum değil. Zamanla düzelir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|