|
Kendim için soruyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Elly ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Tem 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Tem 2020 Saat 14:35 |
Merhabalar hocam yardımcı olursanız sevinirim. 8 haftalık bebeğimin kalbi durmasi sonucunda düşük yaptım sonrasında doktor kürtaj olman gerek dedi ve 12 haziranda kürtaj oldum. 16 Haziran kan degerlerimde wbc 5.3.
22 Haziran kan degerlerimde wbc 5.52 crp 37 . 3 temmuz kan degerlerimde crp 51. Bu değerlerin yükselmesi kürtaj sonrası herhangi birsey göstergesi olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yuksek bir sey yok..
CRP baktirmasi, doktorun kelekligi!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah razı olsun sizden.
|
|
![]() |
|
Merhaba Hocam, Dusuk sonrasi sağlıklı bir şekilde gebe kalmak için bir kaç sorum olacak. Öncelikle folik asit değerim 17.8 ve beslenmeme dikkat ediyorum. Yinede folik asit ilacı kullanmama gerek var mı? İkincisi d vitamini değerim 16.8 ve 1 aydır günlük 4000 ul alıyorum. Ampulü yeni keşfettim yazilarinizla. Şimdi ampul kullansam olur mu. Ne aralıklarla kullanmalıyım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dun bunlara cevap yazmistim!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Dünkü sorduğum wcb ve crp yidi. Hocam bugün ki sorduğum folik asit ve d vitamini hakkında acaba sorum mu gorun muyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hamile kalmayi dusuniyorsaniz, Folik asit kullanin..
Dvit3 ampul icin, Eylul ayinda tekrar olcum yaptirin. Diger D vitamini gereksiz. Acigi o damlalar ile; mumkun degil kapatamazsiniz.
|
|
![]() |
|
Çok teşekkürler. Allah sizden razı olsun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|