|
Bu hastalık nedir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aycakerem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aycakerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 May 2020 Saat 20:04 |
Kadir bey merhaba
3 yaşındaki oğlumun 2 gün önce gözünün altında sinek ısırığı gibi birşeyler çıktı.. alerji sandım ellerdir verdim gece yatarken.. sabah kalktığında ateşliydi.. 38.5 dan 38 e düştü en fazla 4 saate bir ateşlendi.. gece 40 oldu.. fakat sabahında düştü 37.5 lara ve bugün sadece 1 kere ateşlendi.. ilk gün ateşle birlikte boyun altından isilik tarzında kabarık olmayan kırmızılıklar başladı ve bugün tüm vücuduna yayıldı.. Boğaz ağrısı yok.. fakat göz altı lezyonu çok büyüdü fotoları ekliyorum bu ne olabilir |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118396 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Goz alti abse olusuyor.
Bir Goz doktoru veya Cerrahin acmasi ve icini bosaltmasi iyi olur. Ayrica; Augmentin 400, gunde2x1 baslayin ve siseyi bitirin. |
|
![]() |
|
aycakerem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aycakerem
İnanmıyorum vücudundaki döküntüler ateş sebebi nedir peki
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aycakerem
Kızıl falan olabilir mi ? Antibiyotiği gözü için mi kullanıcaz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118396 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
EGER, o gozdeki iltihabi yapan, Streptokok ise, olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|