|
Covid 19 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nis 2020 Saat 21:20 |
Hocam.merhaba,
Covid 19 ile ilgili iki adet sorum olacak izin verirseniz 1- bu sabah tvde yeni belirtilerinin vucutta kirmizilik, urtiker vs oldugu soylendi. Bu dogru mudur hocam? Belirtiler surekli degisebilir mi ve bu iki belirti covid 19 belirtileri midir? 2- bugun aciklanan olumlerde gencecik ve rahatsizligi bulunmayan bir gencten soz ettiler. Saglikli bir insan bu virusten olebilir mi hocam? Olurse neden ölür saglikli saglikli olmasina ragmen? Cok tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118380 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Covid-19'un dokuntu yaptigina dair bilgiye "henuz" rastlamadim.
Ben asla, TIP hayatim boyunca, ne Turk hocalarin derisini dinledim, nede onlarin yazdiklarini okudum.. Benim kendi kaynaklarim var, onlari takip ederim. 2- Bilemem!!! Bilebilmem icin, NE ILACLAR verdiler, neler yaptilar onlari bilmem lazim. Bilmiyorum, benim okurlarim arasinda; benim dediklerimi yapip da, olen varmi?? |
|
![]() |
|
Atilim06 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba, yengemin enistesi covid nedeniyle vefat etti cuma gunu, yengem de cuma ve ctesi kizkardesinin evinde kaldi destek olmak icin, dun rahmetlinin esine ve yengeme test yapildi, kardesi pozitif yengem negatif cikti, ancak cuma ve ctesi birarada olmasindan ve ctesi yapilan testin dogru cikmaolasiligi cok yoktur degilmi, yani bulasma hemwn 1 gunde olmaz, aradan 3-5 gun gecince yibe test talebinde bulunsun dimi, bu arada abim yengeyi eve getirecek ayni evde ne kadar izole edebilirler kendilerini?
|
|
![]() |
|
Atilim06 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
Hocam aldigim bilgiye gore covid olan enisteye herhangibir mudahale yapilmamis evde grip ilaci vs kullanmis, acil hastaneye yatirmislar akcigerleri iflas etmus sabahinda rahmetli olmus, sizin herzaman soylediginiz gibi grip ilaclari, oksuruk suruplari kesinlikle kullanilmamali..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118380 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilac kullandigi icin..
Grip ilaclari , kortizonlu spreyler, ates dusuruculeri kullananlar, ölür.. |
|
![]() |
|
Hocam, yengem ablasindan virusu kapmis olabileceginden onunla ve pozitif olan 8 yasindaki yegeniyle evde karantinada kalacak, bu sure zarfinda kendini korumak adina c vitamini, dvit3 vs neleri almasinda fayda olur, en azindan belirtiler ortaya cikarsa daha hafif atlayabilmesi icin, bir de yarin saglik bakanligindan bir yetkili bir ilac birakacakmis eve, sitma ilaci olabilir mi hangi sartta kullanmalari gerekecek tesekkurler.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu sene kullanmadilarsa, her ikiside, birer ampul Dvit3 icsinler.
C vitaminlerine verecekleri para ile portakal alip yesinler. Sitma ilaci bile biraksalar, (Simdilik) kullanmayin, atesiniz oldugunda baslayin. Hastalik arazlari yokken; Test pozitif olmasi, hastaligi gecirip, bagisiklik kazanilmis olmasini gosterebilir. Tabii, bu bilgi, "test" dedikleri sey(???) Antikor bakiliyorsa, gecerlidir. |
|
![]() |
|
Hocam Plaquenil ve tamiflu birakmis saglik yetkilileri. Sitma ilacini onlem olarak 1 tane almasini soylemisler, hastanelerdeki tum saglik calisanlari da onlem olarak bir adet kullaniyorlarmis, yengem suan pozitiflerin icinde oldugundan 1 tane almasinda yan etki acisindan bir sorun olmaz dimi hocam, tamiflu yu kullansin mi belirti yokjen.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|