|
kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nis 2020 Saat 02:50 |
hocam merhabalar.
30 yasındayım kulagım cok agrıyor burnum tıkalı değil ama yinede illadin sprey sıktım hatta kızıma kullandıgım damla olanıda sıktım. geniz eti bademcğim zamanında alınmıs her hastalıgımda vurur kulağıma. çok sık hasta oldum bu kış. coronadan çok korkuyorum olursam nefes darlgına kadar evde terlemeye calıscam nefes darlıhı olursa dr gidicez dimi? ( basınçlı oksijen için) hocam kulağım için ne yapabilirim suan evde😞
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ANCAK; Iliadin DAMLA;gerideki Oztaki borusuna kadar nufuz ederek ODEMI COZER VE AGRIYI GIDERIR... Kulak agrilarinda; Spreyler hicbir ise yaramazlar.
Iliadin damlayi anlattigim sekilde (sirt ustu yatarak) kullanin. Hasta oldugunuzda, atesinizi dusurmezseniz, hastalik zaten Akcigerlere inemez. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Nis 2020 Saat 05:10 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|