|
Kusma ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bircancet ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bircancet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şub 2020 Saat 22:41 |
Merhaba hocam. 3.5 yaşındaki kızım dün içtiği bir yudum su dahil her şeyi kustu. 24 saattir hiçbir şey yememiş içmemiş. Gece acile gittiğimizde fotoğrafını gönderdiğim serumlar takıldı. Bu açlıkla yapılan kan tahlilini de gönderiyorum. Keton pozitif çıktığı için bağırsak enfeksiyonu geçirdiğini söyledi ve ilaç yazdı. İlaçları henüz kullanmadım. Bugün tüm gün gene Bi şey yemedi. Sürekli karnı ağrıyor. Henüz ishal de olmadı. Bugün hiç kusmadı da ama ateş 39.5 seviyelerinde geziyor. Çok halsiz elini kolunu bile kaldıramıyor. Tahlilini yorumlayabilir misiniz? En son dışarıda et yemiştik mikrop mu kaptı acaba? Herhangi bir şey kullanmama gerek var mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tipik bir Turk cocuk doktoru!!
Bunlarin hepsi bu sekil sahtekarlik egitimi aldiklari icin boyle hastalara zarar, ailelerine mali kulfet yuklerler.. Isin garip yani, millet de, bu sahtekarliklara oyle alismis ki, yapilmadiginda garipsiyorlar.. 1- WBC dusuk, kesinlikle antibiyotik gerekmez.. 2- Barsagin icindeki bakterilere, antibiyotikler erismeden emilirler. 3- Flagyl, sadece; Amipli Dizanteri de kullanilan bir ilac, Amipli dizanterilerde, KUSMA OLMAZ.. 4- Eger; kusma cok etkili olursa, ishal hic olmayabilir. 5- Barsak enfeksiyonlarinda DEGIL!!!! Kusanlarda, Keton:(+) olur. Etten degilde, yaninda yedi ise, salata veya diger cig (az pismis) gidalardan olur. SAKIN, verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin, fayda yerine zarar verir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Şub 2020 Saat 23:35 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|