|
Bit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
envberna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ara 2019 Saat 02:02 |
Hocam merhabalar,
8 yasindaki kizim kafasinin kasindigi soyledi ve kontrol ettigimde beyaz kucul bir bit gordum. Hemen kwelleda aldim. Tum saca iyice yedirdim ve proapektusunde yazdigi gibi 10 dk beklettim ve yikadim Sonra kuruttum saci bit taragiyla tarayip bise olup olmadigini gormek istedim. Hocam taradigimda biri kucuk biri buyuk hareket eden iki bit gordum. Belirtildigi gibi uygulamama ragmen bitler neden canliydi? Neyi yanlis yaptim hocam? Sadece durulama sonrasi normal sampuanlada sacini yikadim ondan mi tesir etmedi. Ama 10 dk da olmeleri gerekmiyor mu? Bu sampuanin cok kez kullanilmasinin dogru olmadigini bildigim icin size danismak istedim. Simdi tekrar mi uygulayayim? Ne yapacagimi bilemedim hocam. Yardimci olursanız cok sevinirim. Tesekkurler Saygilarimla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilaca, zamanla direnc gelismis olabilir, ama elinizde baska bir imkan yok..SAKIN bizim milletin sacmaliklarina kanmayin.1 hafta sonra, gerekirse, tekrar kullanin. Bit taragi da en etkili yontemlerden biridir. Saca yapisik olan yumurtalarin(sirkelerin) bir zarari yoktur, onlara kafaniza takmayin.. Esas onemli olan, canli olanlari uzaklastirmanizdir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|