|
Sürekli öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
umayey ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ara 2019 Saat 00:42 |
Hocam kızım 5 yaşında 8 gün önce öksürüğünüz başladı Bir haftadır her gece yatınca artan öksürük şikayetimiz vardı burnu her zaman tıkalı zaten 3 sene önce geniz eti bizim büyük olduğunu öğrenmiştik bu nedenle zaten Burnundan nefes alamıyor ama geniz akıntısı var Gece doğru düzgün dürüst uyku uyumuyordu ama bugün uyandığımdan beri hiç durmadan öksürüyor inanmayacaksınız ama gerçekten hiç durmuyorneredeyseÖksürmektenk konuşamıyorm şimdi ben doktora gitsem siz de biliyorsunuz bize hava verecekler inanın önümde ventolin ve Pulmicort duruyor ama vermemek için çaba gösteriyorum ne yapacağımı bilemiyorum şu ana kadar ballı limon serum fizyolojik ve coldmix damlattım.Bir de inhaler içine Sadece serum fizyolojik koyup devam ettim ama düzeleceği yerde iyiye gidiş Yok daha da kötü oldu başka hiçbir şikayeti yok öksürük ve burun tıkanıklığı haricinde bir de hapşırık var Ara ara hocam acaba bu akşam zrytec verip denesem mi zirtek kullansam hastalığın gidişatını çok kötü yönde mi değiştireceğim.Sizce nyapmalıyımıy? daha önce alerji testi yapılmıştı Ev akarlarına çok yüksek çıkmıştı alerjisi biliyorum siz kızacaksınız ama alerji deyince Ama hocam bu alerjiden kaynaklı bir şey olabilir mi Ventolin mi zyrtea mi arasında kaldım ne yapmalıyım
Düzenleyen umayey - 02 Ara 2019 Saat 00:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118532 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin ha!!! SAKIN:Ventolin, Pulmicort ve Zyrtec'i kullanmayin.. "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarimi okumadiniz mi?? Ilaveten, sicak su buhari uygulayin. Gripler; 2-3 hafta surerler. Hele; hastalik esnasinda, Gunduz cok kosup-oynayan cocuklar gece perisan olurlar... Istirahat sart. |
|
![]() |
|
umayey ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Okumaz olurmuyum hocam hepsini okudum şemaları da eski cevaplar dda kaç gündür bisey vermemem bu yüzden. Buhar yapıyorum hatta içine papatya koyup ortunun altında bi 10 dakika duruyoruz ama nafile. İkinci soruları da sevmediğinizi biliyorum hocam ama bizimki gerçekten alerjik ise gene bu ilaçların tedavide yeri yok mu? Teşekküler şimdiden hocam. 🙏
Düzenleyen umayey - 02 Ara 2019 Saat 07:38 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118532 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Allerjik olsa, oksurukten evvel; sabahlari cok hapsirmalar ve su gibi burun akintisi olur.. Turk doktorlarinin gazina gelmeyin..Siz hic, onlarin: Grip teshis ettiklerini gordunuz mu?? Antibiyotik yazamiyorlarsa: Ya astim derler, (simdi diyemiyorlar, dilleri bir yerlerine girdi) ya da allerji!! Hapsirma ve burun akintisi varsa, Zyrtec deneyin.
|
|
![]() |
|
hapşırma var ama burun akıntısı yok. belki aksa rahatlayacaktı zaten. en son boyle olduğunda gene ateşi yoktu doktora gittik. parmaktan sadece lökosit sayısına baktılar 19000 çıkmıştı. Şimdide ateşsiz gene böyle bişey varmıdır acaba? o zaman antibiyotik vermişti. çabuk toparlmaıştı. acaba yarın bir lokosit baktırsa mı?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Atesi varsa, Agizda pis koku ve dilde pas varsa; Kan sayimi yaptirin.
|
|
![]() |
|
hocam ben gene bişey soracağım ama;
DÜn akşamda aynısı oldu ama önemsemedim şimdi de yemek yerken gene aynısı oldu. zaten gün içinde çok ağır seyler yedirmemiştim. ama akşam yemeğinde yediği herşeyi öksürürkb çıkardı dünde öksürmekten herşey cıkmıştı. acaba bişey mi var yemek borusunda falan almadım ne yapayım acile mi gitsek? kustuğundan beri 5 dakikadır (sürekliöksürük bitti mi) öksürmüyor bu arada hocam acaba yemek versem gene öksürcek mi?
Düzenleyen umayey - 02 Ara 2019 Saat 20:35 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yemekten once, Limonlu Bal verin, 10 dakika sonra yedirin. Yemek borusu NE ALAKA!! Durdu-durdu da, bu Oksuruklu zamanda mi ortaya cikti!! Birazda sizler durtuyorsunuz bu doktorlari!! "Ille de bizi kaziklayin" diye... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|