Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ateş kuru öksürük ağız içi beyaz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ateş kuru öksürük ağız içi beyaz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ouzısa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 189
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ouzısa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ateş kuru öksürük ağız içi beyaz
    Gönderim Zamanı: 27 Kas 2019 Saat 18:14
Hocam merhaba 28 aylık 12 kilo oğlum var. Dün boğazım acıyor dedi burnu da akmaya başladı ateş de 38 civarı vardı. Cold mix damlattım çok husursuz oldu eşim de bir ölçek peditus verdi uyudu terlemeye başladı kuru öksürük devam ediyor burun akıntısı devam ediyor fakat ağız içi sürekli yerdeki şeyleri aldığı için mikrop kapmış galiba azı dişlerinin olduğu yerler beyazlaşmış sıcak şeyler kabul etmiyor yemekte zorlanıyor . Peditus verdikten sonra terliyor. Ne yapmalıyım peditus devam edelim mi hocam teşekkür ederim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118409
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2019 Saat 20:29
1- Yerden alinan "seylerle" agiz icinde yara olmaz... Olsa olsa, ishal olur.. 
2- Peditus; 160 mg Calpol(Parasetamol) ihtiva eder.. Ayrica icinde; oksuruk KESICI ilac vardir. Oksurugu
 kestigi icin; basiniz belaya girebilir.. VE ASLA; Calpol, ParaNox ile beraber verilmez. 
Hic mi yazilarimi okumadiniz???? 
Yukarı Dön
Ouzısa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ouzısa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2019 Saat 20:51
Hocam benim okumam yeterli olmuyor ki bana kalsa hiç ilaç vermeden cold mix le rahat nefes almasını sağlamak geçme süresini beklemek şimdi de kuru öksürük var ne yapacağımı şaşırdım kaldım
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118409
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2019 Saat 21:59
Sadec Grip icin anlattiklarimi uygulayin.. 
Yukarı Dön
Ouzısa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ouzısa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2019 Saat 23:07
Tamam hocam çok sağolun
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.