|
Ateş kuru öksürük ağız içi beyaz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ouzısa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 May 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kas 2019 Saat 18:14 |
Hocam merhaba 28 aylık 12 kilo oğlum var. Dün boğazım acıyor dedi burnu da akmaya başladı ateş de 38 civarı vardı. Cold mix damlattım çok husursuz oldu eşim de bir ölçek peditus verdi uyudu terlemeye başladı kuru öksürük devam ediyor burun akıntısı devam ediyor fakat ağız içi sürekli yerdeki şeyleri aldığı için mikrop kapmış galiba azı dişlerinin olduğu yerler beyazlaşmış sıcak şeyler kabul etmiyor yemekte zorlanıyor . Peditus verdikten sonra terliyor. Ne yapmalıyım peditus devam edelim mi hocam teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Yerden alinan "seylerle" agiz icinde yara olmaz... Olsa olsa, ishal olur.. 2- Peditus; 160 mg Calpol(Parasetamol) ihtiva eder.. Ayrica icinde; oksuruk KESICI ilac vardir. Oksurugu kestigi icin; basiniz belaya girebilir.. VE ASLA; Calpol, ParaNox ile beraber verilmez. Hic mi yazilarimi okumadiniz????
|
|
![]() |
|
Ouzısa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 May 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam benim okumam yeterli olmuyor ki bana kalsa hiç ilaç vermeden cold mix le rahat nefes almasını sağlamak geçme süresini beklemek şimdi de kuru öksürük var ne yapacağımı şaşırdım kaldım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadec Grip icin anlattiklarimi uygulayin..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam çok sağolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|