|
kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kas 2019 Saat 15:20 |
Hocam merhaba. 44 yaşınca 47 kilo bayanım. hocam 2-3 kez olan bir şeyden bahsedeceğim.. 1 ay önce de 1 kere olmuştu. Hocam ishal oldum diyerek tuvalete koşuyorum..fakat ishal değil..ama gaz ile birlikte sümüksü pembe bir şey geliyor...ve iğrenç bir kokusu var.. geçen hafta 2-3 kere yaşadım.. bugün de bir kez oldu.. Bir de 1 ay önce bir kez daha yaşamıştım..endişelendim açıkçası. internetten araştırdım, çok da iyi yazılarla karşılaşmadım. hocam dikkatimi çeken bir şey oldu yalnız... bu olayı yaşadığım her günün , bir önceki akşamı mutlaka balgam olmuştur boğazımda ve yutuyorum...yoğun bir balgam.. ve ertesi gün bağırsaklarımda bu olayı yaşıyorum..hocam doktorların eline de düşmek istemiyorum çok önemli bir şey olmadığı zamanlarda..size danışmak istedim..çok sağ olun...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dizanteriform ishal yapan; amiplerden biri bulasmis. Flagyl tablet, 5 gun, gunde: 2x2 tablet alin. SAKIN baska ilac kullanmayin.
|
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam yok ishal yok. ishal gibiymiş gibi bir algı oluyor ama ishal değil, gaz oluyor ve gaz ile birlikte pembe sümüksü bir sıvı çıkıyor..çok kötü bir kokusu var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
LUTFEN konuyu okumadan ilave sual sormayin. Ilk soruya ne zaman cevap yazsam, hep ayni Ikinci sual soruluyor... "Dizanteriform ishal" BU SEKILDE OLUR!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|