Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ates sonrası döküntü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ates sonrası döküntü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
umrangurbuz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 55
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı umrangurbuz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ates sonrası döküntü
    Gönderim Zamanı: 31 Eki 2019 Saat 10:00
  Merhaba hocam,
Kızım 8 ocak 2019 doğumlu 8 gün 10 aylık olacak
boy; 72 kilo 7.50

Bir ay kadar önce altta iki dişi zorlanmadan cıktı.
pazar gecesinden beri 37 - 38 arasi değişen ateş vardı 
Halsizlik iştahsızlık fazlasiyla vardı . 3 gun hic bisey yemedi su icmek disinda
Ishal vardı ne yese en fazla yarim saat sonra çişini yaptı. 
Ben dis çıkarıyor diye önemsemedim hocam ama bu gece atesi yoktu
ancak sabah vücudunda dokuntu vardı kırmızı kucuk noktalar şeklinde fotograf atabilirsem atmaya çalışacağım  dr a gitmeli miyiz
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı umrangurbuz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2019 Saat 10:06
Hocam bu arada gecen gün aşırı burun akıntısı tikaniklik dolayisiyla grip diye bal limom da
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı umrangurbuz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2019 Saat 10:07
Bal limonda yedirdim yazacaktım. Ve burnhnu da acik tutmaya çaliştım.
Ben ağlamalarina vs bakınca ayaklarını da karnına dogru çekip yitiyordu sanirim karin ağrısı vardir diye düşündüm. Bu arada ben çölyak hastasiyim 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı umrangurbuz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2019 Saat 10:09
Alakasi var mıdır hocam ? parca parca oldu kusura bakmayın 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı umrangurbuz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2019 Saat 10:21
Ve eklemek istediğim bir sey daha var hocam bu dis çıkarma döneminde 
su 1 1.5 aylık zamanda ağzının icinde de mantar tarzi (pamukcuk değil) 
yaralar vardı donem dönem beyazlıklar görüyorum agzinin kenarlarinda ic kısımda 
buda bağışıklığı mi zayif ki diye dusundurdu beni. döküntü de tum vücudunda 
olinca kafam cok karıştı 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118140
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2019 Saat 20:41
Resim acilmiyor..
Sut dislerinin cikmasi ile HASTALIK OLMAZ... Bunlar tamamen Turk doktorlarinin uydurmalaridir. 
Pamukcuk; ilk 1 ay icinde olur..
Daha sonra gordukleriniz, agiz ici tabakasinin surtunme sonucu eskiyip dokulmesidir.
FARK: Bunlar agrili degillerdir. Pamukcuk agrilidir. 
LUTFEN eski konulara bir goz atmadan soru sormayin.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı umrangurbuz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2019 Saat 21:30
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı umrangurbuz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2019 Saat 21:33
Hocam vücudun karin ve sirt bölgesi bu siklikta diğer taraflarda daha az döküntü 
var. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.