Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - geçmeyen ishal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

geçmeyen ishal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bilgeakgun Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hepimiz hilalcigiz:)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1906
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bilgeakgun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: geçmeyen ishal
    Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2019 Saat 11:46
Kadir BEy Merhaba
Kızım 7,5 yaşında tam 16 gün önce ishali başladı ilk 3 gün boyunca gece ve gündüz olmak üzere karın ağrılı ve 30 kez su gibi kaka yaptı,gece ateşi 40 a kadar yükseldi,gece farkında olmadan altına kaka yaptı 3 günlük süreçte,doktora götürdüm testleri temiz çıktığı için antibiyotiğe gerek duyulmadı,maflor ve xilaplus şase ile probiyotik takviyesi ve zinco şurup verdi,hocam bugün tam 16 gün oldu ishali günde 6-7 kez olmak üzere devam ediyor,dün tekrar doktora götürdüm testler yine yapıldı CRP yüksekti sadece neyseki artık bu değerin antibiyotik gerektirmeyeceğini çözmüşlerdi,Flagyl şurup verdiler ve 1 hafta daha devam ederse gastroentoroloji bölümüne götürmem gerektiği söylendi,bu süreçte kızım 27 den 26 kiloya düştü,zaten çok iştahsız bir çocuk sadece ishalse diyete gerek olmadığını biliyorum sizden,bu inatçı ishalin devam etmesi sizce nedir?Gastroentoroloji ye gerek var mıdır hocam?

Düzenleyen bilgeakgun - 13 Eyl 2019 Saat 13:22
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 121324
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2019 Saat 19:17
Bari; hic olmaza, son 3 gunku yazilari OKUSANIZ!!!!! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.