|
bronsit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Busemm ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haz 2019 Saat 01:45 |
Merhaba hocam,
Kızım (5 yasında) 1,5 hafta once rutubetli evde kaldık, alerjik çocuk olduğu için geniz akıntısı ve gıcık gıbı oksuruk başladı, genizi oyle bir akıyor kı, sankı su ıcıyor, 1 hafta zyrtec verdım genız akıntısı azaldı (gece yutkunması azaldı) yalnız son 2 gundur ses degıstı oksuruk sekli değişti tam havlar gibi de değil ama yakın, ateş yok ama.. dr goturdum bronşit olmuş dedi. klasik Ventolin ve Budecort hava verdi. 2 defa havayı verdim ![]() dediğiniz gibi ilaçları kullanmayacağım. hocam, benım yüzümden mı bronsıt oldu zyrtec verdım dıye balgam ciğere indi? bırdaha aynı hatayı yapmıyım ![]() kızım deniz deniz diye basımın etini yıyıyor, tam ıyılesmeden denıze girmesi sorun olur mu? hatta ilk hafta oksururken denıze soktum cok usudu bu sebepten dolayı bronşit olamaz dimi .. sonuçta ateşsiz olunca alerjik bronsıt dıye hatırlıyorum.. Bu arada bal alerjisi var limon sınırlı tüketiyor fazlası egzama yapıyor Günde sadece 1 kahve fincanı zencefil limon cay yapıyorum fazlasında egzama çıkıyor Bu şekilde bu hastalığı atlatabilirmiyiz Düzenleyen Busemm - 21 Haz 2019 Saat 01:51 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Atın denize, bir günde iyileşir..
Sakın Turkiye'deki çocuk doktorlarına inanmayın. Okumaya devam edin ve bu sahtekarların nasıl halkı kandırdıklarını iyi öğrenin. |
|
![]() |
|
Busemm ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap icin teşekkür ederim 🙏 hocam bu mevsimde nasıl bronsit oldu dedi dr muz ve eczacımız , zoru mu başardık
Bu mevsimde bronsit olmak zor mu? Yoksa ben zyrtec verdim diye mi oldu ? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"O" Bronşit teşhisine inanıyormusunuz??
|
|
![]() |
|
An itibari ile hafif dediğim havlar tarzı oksuruk resmen havlar oldu , krup 🤷♀
Düzenleyen Busemm - 22 Haz 2019 Saat 11:10 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne yapılacağını biliyorsunuz değilmi?? Yarım ampul Decort, adele veya deri altına yapılacak.
|
|
![]() |
|
Evet hocam not almıştım , ama hic kriz öksürüğü olmadı , sadece izotenik soguk buhar verdim
Şimdilik boyle gidiyoruz , söyleyemeden duramayacagjm, iyi ki varsiniz, sayenizde kac cocuk boyle Kurtuldu ... size borçluyuz 🌹🌹 Teşekkür ederim |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|