|
Hepatit B antikoru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cidem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 May 2019 Saat 15:51 |
Hocam merhaba geçen sene tesadüf hepatit b nın biri tutmuş biri tutmamış tek doz yaptırın demişti bi Dr. Sağlık ocağına gittim 3 doz yapılır tekrar dedi ilk dozu geçen sene hemen yaptı 2. Dozu kasımda 3. Dozu 16 nisan 2019 yazmış unuttum ben gitmeyi. Pazartesi gitcem yapsınlar kızıma diye ama geçmi kaldık çok tekrar baştan yapmakmı gerekcek. Zaten kasımdan mayısa 6 ay oluyor nisan yazmışlar diye içim içimi yiyor. Sizin görüşünüz nedir onların hesabına göre nisansa mayısta gitmiş olmam geçmi kalmaktır. Başamı sarmalılar 3 dozu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaptirin, 3. doz isterseniz 1 sene sonra bile yapilabilir. DIKKAT: Hepatit-B asilari MUTLAKA; adele icine yapilmalidir., Turkiye'deki Saglik calisanlarinin DUNYADAN HABERLERI YOKTUR!! Asiyi, deri altina yaparlarsa, 100 defa da yapsalar asi genede tutmaz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 May 2019 Saat 19:04 |
|
![]() |
|
cidem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey merhaba yeni konu açmadım size hepatit b 3. doz aşısı ile ilgili yazmıştım bebeklik aşısı tutmamış diye 3. dozu 1 ay gecikmelide olsa yaptırdım 11 haziranda. sağlık ocağı bir ay sonra baktırın tutmuş mu diye dedi baktırmama gerek varmıdır?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Maalesef gerek VAR! Zira Herpatit B aşısı diğer;canlı ve cansız aşılardan çok farklıdır. DNA aşısı olup, illaki
adele ,hem de küçük adeleye yapılma mecburiyeti vardır. Türkiye'de genellikle bütün aşıların cilt altı yapıldığına dair bir görüş vardır. Kullandıkları aşıların kutularını bile okumazlar. |
|
![]() |
|
Kadir bey merhaba hepatit antikoru baktırdım sonucu yorumlarmısınız.
http://m.YollaYap.com/bbtc/1563373929873.jpg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aşı bağışıklık bırakmış.. Hadi geçmiş olsun!!
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim hocam Rabbim size uzun sağlıklı ömürler versin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|