|
Öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ara 2018 Saat 21:04 |
Sayın hocam bir akrabamın 7 yaşında oğlu için annesi soruyor?
Oğlum Ekim 2011 doğumlu, uzun yıllardır havaların soğumasıyla başlayıp , havaların ısınmasıyla geçen öksürük şikayetimiz var , azalıyor, çoğalıyor bazen geçiyor tekrar başlıyor, eskiden çok daha içten ve aralıksız öksürüyordu kriz şeklinde bu yıl daha öyle öksürük olmadı, geçmiş yıllarda buhar makinesiyle ventolin nebules , onun harici zaditen , antibeksin isimli ilaçlar kullandım , doktor ciğerlerin temiz olduğunu, alerjik öksürük olduğunu söylüyordu ama hiç alerji testi talep etmedi bizde yaptırmadık, bu yıl hiç ilaç içirmedim zencefil limon bal karışımı içirdim sadece ama sonuç alamıyorum, nasıl bir yol izlemeliyim Düzenleyen kıvanç - 20 Ara 2018 Saat 21:05 |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski maileri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|