|
kulak agrisi ates |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nea ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kas 2018 Saat 17:10 |
Merhaba Kadir Bey, 4 yasindaki kizimin gecen seneden beri kisin burun tikanikligiyla beraber kulak agri problemi oluyor, gecen sene 2 ay icinde 2 antibiyotik sonrasinda gecmeyince igne olmustuk, sonra sizin tavsiyenizle hepsinin gereksiz oldugunu gormustuk. Mehmet Ali Sehitogluna goturduk. O da sizinle ayni seyleri soyledi bunun mekanik bir problem oldugunu ve bu sene kisin da benzer sekilde gececegini sonra problemin gececegini soylemisti.
Cumartesi aksam ustu kizim halsizlesti atesi yukseldi 38.5 civari sonra gecesinde kulaginin agridigini soyledi. Pazartesi sabaha kadar 7 saatte ates yukseldi ibufen verdik, iliadin kullandik, kulak agrisi pazartesi gecmeye basladi, dun aksam iliadine bir gun ara verdim. bu arada ates araligi azaldi en son dun 18.30da ates dusurucu verdim. suanda saat 17.00 atesi 38 civarinda, sabah da 37.5 civarindaydi ama ates dusurucu hic vermedim bugun ara ara isiniyor azaliyor,burun tikanikligi devam ediyor hala, bir de kulak agrisinin gectigini soyluyor dunden beri ama bugun beden dersinde yutkunurken agrimis yine. Bactrim baslamam gerekiyor muydu kulak agrisi ve ates oldugu icin emin olamadim? bir de ates araliklari artti bayagi ama 4.gun olmasina ragmen 38 olmasi devam etmesi normal mi ? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117896 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- 38 ustune ATES denilir.. 2- Griplerdeki burun tikanikliklari; 2-3 hafta surebilir. 3- Uzun sureli kulak agrisi olursa, kulaktan akinti olursa; Bactrim kullanin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey atesi simdi bidaa yukseldi 38.6, bu sefer sol degil sag kulagi agrimaya baslamis uyuyamiyordu ibufen verdim ve bir gun gectigi icin iliadine basladim,
yalniz bu sefer diger kulaginin agrimasi normal midir ? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117896 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olabilir.. Anlattigim gibi damlatin..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İliadini soylediginiz sekilde kullaniyorum 3 gunden sonra 1 gun ara vermistik dun yeniden basladim,yalniz atesi 3. gunde 24 saat arayla artmisti ates dusurucu vermistik ama bugun cumartesiden beri 5.gun olmasina ragmen simdi 39 oldu atesin boyle duzensiz olmasi ve 5. gun sonunda 39a cikmasi normal mi peki ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O gun biraz "kudurdu" ise, yoruldu ise olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|