|
Zatürre Tehlikesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ZehraEylul ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 May 2018 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ZehraEylul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eki 2018 Saat 00:09 |
Hocam Merhabalar.
Perşembe gecesi 3 yaşındaki kızımı 39.2 derece ateşle hastaneye götürdük.Kulak temiz, bademcikler sis dendi.Kusma yok.Geceleri başlayan balkanlı öksürük vardı . Kan tahlili yapıldı. WBC düşük ,CRP hafif yüksek.Serum verdiler ateş için.Ates hemen düştü. Rontgen cektiler. Bronsit başlangıcı deyip Makrol,Calpol verdiler.Dun bugun hiç ates yok,halsizlik Yok,istahi iyi,kusma yok.Fakat oksuruk devam.Zaturreye cevirir antibiyotik kullanmazsak dedi doktor. Ben kullanmıyorum ama bir taraftanda korkuyorum.Burun akmıyor, tikali da değil. Sadece öksürük için antibiyotik kullanmalı miyim?.Şimdiden çok tesekkur ederim hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, sakin o assagilik sahtekarlara kanip antibiyotik vermeyin.. Oksuruk ve akinti; 2-3 gun sonar baslar.. Eger; akinti, oksuruk olmazsa, dokuntulu viral bir hastalik olacak demektir. Sakin antibiyotik vermeyin. "Atesli Hastaliklarin Degerlendirilmesi" tablosunu inceleyin.
|
|
![]() |
|
ZehraEylul ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 May 2018 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ZehraEylul
Hocam çok çok tesekkurler. Evet bu sabah yani 3 gün sonra burun akıntısı başladı. Su gibi saydam.Vermiyorum antibiyotik. Ates yok ağızda koku yok dilde pas yok.Limonlu bal veriyorum sabah akşam bir kaşık.Cold mix aksamlari yastığına 3 damla.Bugün de iliadin pediatri sprey alıp 2 gün kullanıp 1 gün ara vericem. Anlattıklarınızı umarım doğru anlamisimdir.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aynen oyle.. Benim dediklerimi uyguladikca, daha cok tecrube sahibi olacaksiniz ve bu doktorlarin da ne kadar sahtekar olduklarini goreceksiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|